Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lenne tindereznem?

Figyelt kérdés

Huszas éveimben járó férfi vagyok.

Alkatom sportos, magas, arcra elégedett vagyok magammal.

Van diplomám, jó állásom, kocsi, de lakás még nincs.

Kedves, megértő, intelligens embernek tartom magam.

Volt már több barátnőm is, nem vagyok incel.

Viszont eléggé introvertált vagyok, szociális kapcsolataim kimerülnek 1-2 barátban. A legtöbb ember számára unalmas, különc vagyok, de néha sikerül megtalálnom a hozzám hasonlókat. Többnyire szerény, visszahúzódó vagyok, csak a hozzám nagyon közel állok előtt tudok laza, spontán, bátor lenni.

A fő aggályom a társkeresőkkel kapcsolatban, hogy lerombolja a nehezen felépített önbizalmam, önképem. Nem akarok ismét 99+1-edik lenni, akinek futnia kell azért, hogy valaki hajlandó legyen egy kicsit jobban megismerni. Régen voltak matchek, randi is volt, de nem túl nagy sikerrel. Sokan messze laktak. Nagyon jó fotókkal van esély, hogy a sorbanállást el tudjam kerülni?

2023. okt. 28. 17:54
 1/3 anonim ***** válasza:
61%

Sok esélyed van persze!

Csak akkor vagy vesztett pozícióban ha mama hotelezel akkor a csajok sikítva menekülnek.

Ha ez nincsen akkor 1-2 hét és lesz párod.

2023. okt. 28. 17:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Lakás megléte csak rajtengedély.
2023. okt. 28. 18:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha ki akarsz égni hogy utána csajozni se maradjon kedved akkor a tinder a legjobb megoldás

Ajánlom edzed az ujjaidat, mert sokat kell majd húznod a csajok képeit. Persze meg nem húzhatod öket, az csak kevesek kiváltsága ott. A kinézetről szól minden ott, a tinderen legalábbis, szóval tök lényegtelen minden más adat magadról

2023. okt. 28. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!