Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet velem a baj vagy tényleg ilyenek a mai pasik, miért nem találom a társamat négy éve amikor csinos vonzó nőnek mondanak?

Figyelt kérdés
24 éves nő vagyok, azt mondják csinos vagyok, utcán is megnéznek, egyszerűen teljesen el vagyok keseredve 20 éves koromban véget ért az első nagy szerelmem, amely három évig tartott, utána egyszerűen nem akar összejönni egy normális férfival egy kapcsolat, nyilván mindenkinek vannak igényei, külső tekintetében nekem annyi, hogy ne legyen elhízva és magasabb legyen mint én, 168 centi vagyok. Eddig csak átvettek a férfiak pedig volt közöttük állítólag csúnya is de nekem tetszett, volt akinek kiderült hogy felesége van, volt aki orrba szájba csalt, volt aki megütött, ez az elmúlt négy év próbálkozása .... három hónapnál több ideig tartó kapcsolatom nem volt még...
2023. okt. 28. 12:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
17%
Az alacsony pasiknak te sem adsz esélyt. :(
2023. okt. 28. 13:28
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
A 3-as elég szépen megfogalmazta, ez nem azt jelenti, hogy a korosztályod selejt vagy bármi, csak ilyenek formálta ez a világ, persze egyértelmű, hogy vannak abban a korcsoportban is kivételek. Akik komolyabbak, már lehet nem is 30,hanem 35 fölött vannak, de azokkal pedig elvileg nem vagy egy gondolkodásmód szinten. Tehát vagy vársz még, hogy hozzájuk érj(érik) s közben keresgélsz, vagy tudja a fene. Sok sikert!
2023. okt. 28. 13:30
 13/21 anonim ***** válasza:
62%
Ha ennyire nem jön össze, akkor az elvárásaid nincsenek összhangban az adottságaiddal.
2023. okt. 28. 13:39
 14/21 anonim ***** válasza:
78%
Az, hogy jól nézel ki, nem jelenti azt, hogy alkalmas vagy egy kapcsolatra. Ahhoz normálisnak és értelmesnek kell lenni.
2023. okt. 28. 13:41
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Én 30 felett vagyok,mégis szarnak rám a 20 feletti nők.Kövér sem vagyok,bolond sem vagyok,agresszív sem vagyok,csóró sem vagyok,diplomát is szereztem,vállalkozni akarok és gyereket is szeretnék.Ez van.
2023. okt. 28. 18:59
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

Ha gondolod,akkor írj,szívesen megismernélek,szerintem nincs veled semmi baj.

30+/F

2023. okt. 28. 19:09
 17/21 anonim ***** válasza:
62%

11

Miért adjon olyannak, aki nem vonzó számára? Te sem adnál olyannak esélyt, aki nem tetszik.

2023. okt. 28. 20:46
 18/21 anonim ***** válasza:
17# Ezért hal ki a nyomorult törpe fajta. :(
2023. okt. 28. 21:11
 19/21 anonim ***** válasza:
83%
Akkor kihal, de akkor sem köteles senki senkinek esélyt adni, ha nem vonzó számára.
2023. okt. 28. 23:01
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
A korosztályodban lenne érdemes próbálkozni. Aki 30+osként 20onéves csajoknál próbálkozik, azoknak a többsége vagy csak dugást keres és örül, hogy végre van egy feszesebb test / punci, vagy uralkodni akar, és ahhoz alkalmasabb egy nála kevésbé érett lány, mint egy korabeli nő. Persze, a 20onévesek között meg azokat kell kiszűrni, akik még csak bulizni akarnak és nem akarnak kötöttségeket, de egy késő huszonéves férfi már sztem jobb választás lenne.
2023. okt. 29. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!