Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet velem a baj vagy tényleg ilyenek a mai pasik, miért nem találom a társamat négy éve amikor csinos vonzó nőnek mondanak?

Figyelt kérdés
24 éves nő vagyok, azt mondják csinos vagyok, utcán is megnéznek, egyszerűen teljesen el vagyok keseredve 20 éves koromban véget ért az első nagy szerelmem, amely három évig tartott, utána egyszerűen nem akar összejönni egy normális férfival egy kapcsolat, nyilván mindenkinek vannak igényei, külső tekintetében nekem annyi, hogy ne legyen elhízva és magasabb legyen mint én, 168 centi vagyok. Eddig csak átvettek a férfiak pedig volt közöttük állítólag csúnya is de nekem tetszett, volt akinek kiderült hogy felesége van, volt aki orrba szájba csalt, volt aki megütött, ez az elmúlt négy év próbálkozása .... három hónapnál több ideig tartó kapcsolatom nem volt még...
2023. okt. 28. 12:41
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
68%

Hát szerintem veled van valami baj.

Lehet hogy túlságosan meg akarsz felelni a férfiaknak, és ezért valahogy betalálnak a bunkó, bántalmazó emberek. Lehet, hogy rossz tényezők alapján válogatsz. Lehet,

rossz körökben mozogsz. Valószínűleg túl sokat megengedsz nekik stb.

Én regeteg normális, jófej férit látok a környezetemben, akik abszolút alkalmasak egy párkapcsolatra. Őket kellene neked is megtalálnod.

2023. okt. 28. 12:46
 2/21 anonim ***** válasza:
26%
Küldesz képet?
2023. okt. 28. 12:46
 3/21 anonim ***** válasza:
71%

Milyen korosztállyal próbálkozol? Ha a sajátoddal - ami amúgy érthető -, akkor kb. biztos lehetsz benne, hogy nem veled van a baj, ők ilyenek... 30 fölött valamennyire benő a fejük lágya, de egyre inkább 35 az vagy 40. Elég szerencsétlen helyzet, mert nyilván nem szeretnél ekkora korkülönbséget, a korban hozzád illők között viszont simán eltarthat ilyen hosszú ideig, míg találsz egy normálisat.

(Nem "érdekből" írtam, 30-as nő vagyok)

2023. okt. 28. 12:51
 4/21 A kérdező kommentje:
3. Csak 30 felett próbálkozok..
2023. okt. 28. 12:55
 5/21 A kérdező kommentje:
Igen volt akit én is visszautasítottam beismerem, volt olyan férfi akinek hiányzott elől két foga, tudom meg lehet csináltatni, de zavaró volt, a másiknak nagyon erős testszaga volt, nagyon kellemetlen izzadságszaga volt. Igen az se vonzó számomra, aztán volt aki egész randin anyukájáról mesélt, nekem az nagyon lelombozódó volt..Volt olyan aki randin állandóan arról beszélt hogy ő most milyen autót fog venni, meg milyen szuper ez az autó, nem érdekel milyen autója van, aztán volt aki tíz perc után már fogdosott, igen az sem szimpatikus, tehát lehet én is hibás vagyok, hogy azért ilyen férfiakat visszautasítottam..
2023. okt. 28. 13:00
 6/21 anonim ***** válasza:
43%
Mondjuk ez nem meglepő. Egy 20 éves lány aki csak 30 felettiekre utazik, nyilván mind kifogja használni. 4 év telt el és még mindig nem jutottál el oda, hogy lehet korodbelit kellene keresni.
2023. okt. 28. 13:03
 7/21 anonim ***** válasza:
71%
Ez egy getto varosresz leirasara hajaz. Talan koltoznod kene eloszor.
2023. okt. 28. 13:04
 8/21 anonim ***** válasza:
16%
3. vagyok, akkor lehet, még feljebb kell tolni a korhatárt, Kérdező :\ Én 40 körül vagy afölött látok normálisabbakat, ami nekem, aki majdnem 10 évvel idősebb vagyok nálad, még belefér, de számodra már necces lehet. Bár közülük is a jobbak foglaltak. Hátha idetéved valaki, aki tud valami okosat - NEM azt, hogy lejjebb kell adni az igényeket...
2023. okt. 28. 13:06
 9/21 anonim ***** válasza:
83%

Engedd el a témát! A mai 30-35 éves korosztály tele van selejtes férfiakkal. Nem tudom férfinak tekinteni, akinek a legnagyobb életcélja az, hogy megvegye a ps5-öt. Aki hónapról hónapra él és egy lyukas garas megtakarítása sincs. Aki azért lakik még otthon a szüleivel, mert lusta és neki így kényelmes. Azok pedig a legrosszabbak, akik a nővel tartatják el magukat. (Ez mindegy milyen módon. Elég az is, hogy a nő nélkül már nem tudna zabálni vagy hol lakni)

Amit tudok tanácsolni, hogy barátkozz, járj el bulizni, kirándulni, kikapcsolódni. Próbáld meg kizárni azt, hogy neked mindenáron kell valaki, mert az írásodból most ezt érzem. Tanulj meg egyedül is boldogulni és jól érezni magad. Tudom, nagyon nehéz, végig csináltam én is (kapcsolatfüggő voltam) de hidd el, később jobb lesz. Nem fognak tudni kihasználni, lábtörlőnek nézni, mert jobban kitudsz majd magadért állni és ha egyedül kell lenni ismét, nem fogsz már rettegni, hanem lépsz, mert nem fogod tűrni. Persze, egy kapcsolatban kell kompromisszum, de ha mindig csak te engedsz meg változtatsz, akkor az nem egy jó kapcsolat. Egyszer pedig úgyis betoppan egy olyan, aki megérdemli, hogy a párod lehessen.

2023. okt. 28. 13:17
 10/21 anonim ***** válasza:
95%
Veled is van baj inkább így fogalmaznék, mert nem megfelelő embereknek adsz esélyt. Nem vagy jó emberismerő, lehet megfelelési kényszered is van, kapcsolatfüggő is lehetsz simán.
2023. okt. 28. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!