Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szeret, de nem szerelemmel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret, de nem szerelemmel, mit tennétek?

Figyelt kérdés
Én szerelmes vagyok belé. Ő viszont csak szeret. Harmonikus a kapcsolatunk, néha vannak viták, veszekedések, de utána mindig meg tudjuk beszélni. Noszogatni kell minden apróságért, hogy lepjen meg, emlékeztetni kell a hónapfordulókra, nem tesz ki velem semmilyen képet, de a barátaival állandóan rak ki, viszont ha én is ott vagyok, akkor a posztolás elmarad.
2023. okt. 28. 08:25
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Hónapfordulók? Hány évesek vagytok?
2023. okt. 28. 08:43
 2/8 anonim ***** válasza:
67%
Posztolgatás, és hónapfordulók...hát ez mindent elmond.
2023. okt. 28. 08:45
 3/8 anonim ***** válasza:
22%
Felnőnék kérdező. Azt tenném.
2023. okt. 28. 08:51
 4/8 anonim ***** válasza:
72%

Fájdalmas, de be kellene látni, hogy nem szeret, nem büszke rá, hogy vele vagy, nem boldog tőle.

Megérdemelsz egy olyat, aki legszívesebben minden percben világgá kürtölné, hogy őt választottad.

Én nem adnám lejjebb.

2023. okt. 28. 08:55
 5/8 anonim ***** válasza:
20%
A kérdező megsértődött. Nem tudja megemészteni a posztolgatás, hónap forduló hiányát.
2023. okt. 28. 09:17
 6/8 anonim ***** válasza:
63%
Hogy tudtál beleszeretni egy olyan srácba, aki a minimumot se adja meg neked? Nekem ez az egész megalázó lenne.
2023. okt. 28. 09:20
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Mit jelent a hónapforduló? Valaki elmagyarázná nekem?

"Szeret, de nem szerelemmel, mit tennétek?"

Szakítanék. Mert úgyse szeretne belém. Kiszeretnék belőle és ismerkednék míg nem akadna olyan személy aki belém esne, mint ló a gödörbe és én is belé. 🤷

2023. okt. 28. 09:56
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Az érdekes, hogy veled sose posztol egy képet se. Most jöhetnek itt a kommentek, hogy nem ez számít, de igenis számít, mert amikor valaki a haverjait kirakja, de a barátnőjét nem, az azért elég beszédes. Itt nem arról írok, hogy valaki állandóan képeket töltsön fel, de aki sose rak ki képet a párjával, ott gondok vannak amúgy is. Ennek a kapcsolatnak már most vége van.
2023. okt. 28. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!