Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak szerintem gáz az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem gáz az, hogy valaki azért nem megy el TDK-ra, mert állítása szerint így is jobban keres, mint azok az emberek, akik a TDK-n eldöntik a helyezéseket?

Figyelt kérdés

Egy olyan pasival ismerkedem, aki már mesterszakon tanul, és dolgozik már több éve.

Kérdeztem, hogy milyen témában írja a szakdolgozatát, mert most fog végezni, és amikor leírta, akkor tök jó témának tűnt, megkérdeztem, hogy ezzel indult-e a TDK-n, és a kérdésben szereplő mondatot válaszolta.

Ez csak nekem tűnik unszimpatikus és beképzelt viselkedésnek?

2023. okt. 27. 14:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
25%
Ezt úgy mondom, hogy én TDK-ztam BSc alatt (de az OTDK-t kihagytam mert nem volt kedvem hozzá és hasonló okokból): Igaza van. Nehéz olyan bírálót találni aki elég penge az adott területen és nem a témavezetőd. Már BSc-n is. És simán lehet többet keresni, bár igaz, kicsit lenéző ezt így visszaszólni, hiába igaz. Bár nálunk gyakran ment ilyennel a viccelődés. Tiszteltük a professzorokat és nem az ő hibájuk, hogy ez a szakma nincs megfizetve, így aki nincs az iparban is, az rosszabbul keres.
2023. okt. 27. 17:11
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Milyen szak? Mert pl nálunk egyáltalán nem volt divat TDK-zni. Nekem eszembe sem jutott, mégis megvédtem a szakdolgozatomat, most pedig már doktorit csinálok.

De a srác magyarázata tényleg kicsit önhittnek tűnik, mert nem kérdezte senki, hogy mennyit keres.

2023. okt. 28. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!