Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak szerintem gáz az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem gáz az, hogy valaki azért nem megy el TDK-ra, mert állítása szerint így is jobban keres, mint azok az emberek, akik a TDK-n eldöntik a helyezéseket?

Figyelt kérdés

Egy olyan pasival ismerkedem, aki már mesterszakon tanul, és dolgozik már több éve.

Kérdeztem, hogy milyen témában írja a szakdolgozatát, mert most fog végezni, és amikor leírta, akkor tök jó témának tűnt, megkérdeztem, hogy ezzel indult-e a TDK-n, és a kérdésben szereplő mondatot válaszolta.

Ez csak nekem tűnik unszimpatikus és beképzelt viselkedésnek?

2023. okt. 27. 14:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%

"Ez csak nekem tűnik unszimpatikus és beképzelt viselkedésnek?"

Mármint a tied? Nem, szerintem is.

2023. okt. 27. 14:24
 2/12 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem teljesen jogos, amit mondott...
2023. okt. 27. 14:24
 3/12 anonim ***** válasza:
22%
Ez nekem nem lenne szimpatikus. Persze, joga nem járni TDK-ra, és egy csomó indok szerintem teljesen korrekt lenne, de ez igazából csak beképzelt öntömjénezés.
2023. okt. 27. 14:27
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem beképzelt a TDK véleménye miatt.
2023. okt. 27. 14:32
 5/12 anonim ***** válasza:
82%

Bocs, de ahogy az ember kilép a munka világába, az ilyen "sulis" tevékenységek, versenyek, értékelések komolysága zuhanórepülést vesz a szemében.

A srácnak igaza van. Minek fárassza magát ezekkel?

2023. okt. 27. 14:37
 6/12 anonim ***** válasza:
79%
Nekem az nem szimpi, hogy egyáltalán azzal jön, hogy ő mennyit keres. Nálam pl ezzel nem lehet flexelni és egyébként nem is ezt kérdezted tőle. Mondhatta volna, hogy nem volt, mert őt nem érdekli, nem pedig ezt a mások leminősítése dumát, hogy ő többet keres. Egyébként se szeretem, ha valaki így minősít másokat, még talán a fizujával való kérkedés nem is annyira vészes. Szerintem más emberek motivációját nem szabad lebecsülni, a pénz sem midnen, ha az illető szereti, amit csinál. Ettől ez a srác nem lesz jobb. Pedig én sosem foglalkoztam a tdkval és nem isfogok, mert engem speciel nem izgat szimplán.
2023. okt. 27. 14:38
 7/12 anonim ***** válasza:
44%
Kérdező mondta, hogy mennyit keress, milyen ügyes, talpraesett, vagy csak annyit, hogy véleménye szerint többet lehet keresni nélküle?
2023. okt. 27. 14:41
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
A megfogalmazás kicsit önhittnek hangzik, az tény, de valószínűleg annyi az egész, hogy nincs kedve tökölni ilyesmivel, le akarja tudni az egész vizsgás témát aztán ennyi, mit parádézzon még vele.
2023. okt. 27. 14:46
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Szóval nem mondta mennyit keress, nem dicsekedett vele kapcsolatban, csak válaszolt a kérdésedre. Most az a bajod, hogy nem TDK-n keresztül végez vagy az, hogy te ott végeztél és az állítása alapján szerinted lenéz téged? ^^
2023. okt. 27. 14:49
 10/12 anonim ***** válasza:
65%

Ilyet mondani hatalmas tahóság, ilyet gondolni pedig szűklátókörű suttyóság. Nekem komoly red flag lenne egy hosszútávú kapcsolathoz, igazából innentől rajtad áll.

Volt pár ilyen haverom egyetem alatt, gondolom neki is ez alapján alakult ki az értékrendje, hogy ő jobb, mert fiatalon is már x százalékkal többet keres sokmillió embernél, gondolom hasonló szépeket mond a nőkről is a haverjai előtt, esetleg előtted is, de persze te kivétel vagy ;) a házimunkát meg majd elosztjátok, mi?

Egyébként én tanulmányi versenyeztem mester alatt, úgy, hogy közben teljes állásban melóztam (és később véletlen úgy alakult, hogy megérte), de kegyetlen nehéz volt, full megértem, hogy ez sok valakinek, egy akadémiai jellegű tdk nekem is sok lett volna. Ilyet nem tudom hogy mondhat.

2023. okt. 27. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!