Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nő ha egy férfit mindig megérint, és megölel de nem akar randizni annak mi az oka?

Figyelt kérdés

Egy csoporttársam egy lány az egyetemen ha beszélgetünk rendszeresen megsimítja a kezem, karom, vállam. Amikor találkozunk vagy búcsúzunk, átölel. Megnéztem, másokkal nem csinálja ezt csoporttársak közül.

Online ha írok neki, szívesen beszélget, de ő sosem kezdeményez beszélgetést. De randizni nem tudom elhívni, nem jön el személyesen találkozni. Kétszer eljött, másodszorra rámozdultam de a csók előtt így megijedt és mondja hogy ő csak barátként érez.

De a fogdosást, ölelgetést nem hagyja abba továbbra sem.

25 éves és mondta még sosem volt komoly kapcsolata.

Egyébként nem beszélek vele sokat, tehát nem lettem ilyen lelki társ szerű pasi, akivel a lelki dolgait beszélgeti meg, mert tudom az ilyesmi egyenes út a barátzónába.

Szóval nem kontaktolok vele, de amint meglát azonnal ölelget és fogdos de nem jön el randizni.

Ez mi a franc lehet??? :D

2023. okt. 24. 21:40
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
Már barátzónában vagy rég, azért fogdos. A többiekkel gondolom nincs annyira jóban. Nem mindenki lelkizgetős, anélkül is lehetsz szimpla haver, nyugi. Ha akarna valamit, ez alapján már lett volna, még ha nagyon félénk is lenne ilyen téren, akkor azt mondta volna, hogy gyors neki a tempó, nem azt, hogy csak barik vagytok.
2023. okt. 24. 21:44
 2/10 anonim ***** válasza:
42%
Még a gyerekkorát éli valszeg. Nem tudja hogy nem ölelgetunk fogdosunk pasikat meg azoknak feláll mindentol es mindenben szexet látnak.
2023. okt. 24. 21:44
 3/10 A kérdező kommentje:

# 1

hogy lehet barát akivel évente pár alkalommal beszélgetsz pár mondatot?

2023. okt. 24. 21:46
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

ha ilyen keveset kommunikáltok, akkor mit vársz?

vannak nők akikre tapadni kell kedveskedni stb ... és utána ugranak a nyakadba tenni kéne ezért a lányért ha akarod.

2023. okt. 24. 21:57
 5/10 anonim ***** válasza:
Fogdos, oké, de ez mit takar? Karod, mellkasod, lejjebb? :D
2023. okt. 24. 22:01
 6/10 A kérdező kommentje:

# 4

de nem találkozik személyesen, azt kerüli. Chatelni szeret de abba nem megyek bele órák hosszat mert csak személyes találkozóból lehet valami.

persze beszélgessünk kicsit, "melegítsük" fel a helyzetet, de aztán randi, ez mindig működött más lányoknál, de ő nem jön el.

Chaten éveket el lehet tölteni úgy hogy sehová nem vezet a történet.

2023. okt. 24. 22:02
 7/10 A kérdező kommentje:

# 5

igen az egész karom, vállam, kezem. pl. mellém áll mikor ülök, vállamra teszi a kezét, végigsimítja a hátam. Úgy ölel át hogy szorosan átkulcsolja a nyakam és szinte belebújik a nyakamba úgy magához húz.

2023. okt. 24. 22:04
 8/10 anonim ***** válasza:
62%
Naiv. Ő ebbe nem lát bele semmi mást mint amikor a macskáját simogatja fogd már fel.
2023. okt. 24. 22:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Lehet fél kapcsolatba fogni mivel soha nem volt neki és jóformán rámásztál. De az is lehetséges hogy a táv köztetek játszik közre. Én személy szerint nem kaparnék érte egyáltalán ha akar, ha nem.
2023. okt. 24. 22:08
 10/10 anonim ***** válasza:
Írod hogy 25 éves, de még nem volt komoly kapcsolata. Ennek lehet valami oka. Lehet hogy a rosszlányokon van, vagy pszichésen van gondja. Beszelgess vele és elárulja.
2023. okt. 25. 05:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!