Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet az hogy nem találta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az hogy nem találtam meg 36 évesen még a társam és nem is tudom mit rontottem el..?

Figyelt kérdés

... ha ismerősöket vagy rokonkat kérdek erről ők sem értik.. nincs ötletük :(

36f

2023. okt. 23. 17:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
21%
Pedig volt elég időd...
2023. okt. 23. 17:26
 2/15 anonim ***** válasza:
82%
Ha se te se más nem tudja én honnan tudnám?
2023. okt. 23. 17:31
 3/15 anonim ***** válasza:
73%

Túl válogatós voltál?

Nem nézel elég jól ki?

Rossz a személyiséged?

Kb ezek a leggyakoribb okok.

A 60+ ismerősnek is lett csaja szólva még esély az van.

2023. okt. 23. 17:45
 4/15 anonim ***** válasza:
38%

Szar genetikával születtél, ocsmány vagy és még pénzed sincs elég, hogy kompenzálni tudj.

Nagyjából ezek lehetnek az alapvető okok.

Szar ügy, de ne aggódj, nem létezik olyan, hogy "megtalálod a társad", meg az "igazit" és nem te lennél az első, se az utolsó ember aki egyedül éli le az életét. A világon valaha élet férfiaknak csak 50%-a szaporodott, szóval igazából abszolút nem lógsz ki a sorból.

2023. okt. 23. 17:48
 5/15 anonim ***** válasza:
72%

Akiket én ismerek nem szerelemből vannak együtt, szóval szerintem csak annyit rontottál el, hogy nem állapodtál meg egy "logikus választás" mellett. Persze be nem vallanák, de ez az igazság.

Én pl ezért vagyok egyedül, senki sem felel meg, mert szerelmet keresek, az érzelmek meg nem jönnek maguktól. Gyerekem már van, szóval a tatár nem hajt, van időm valóban olyat választani, akibe beleszeretek.

2023. okt. 23. 17:51
 6/15 anonim ***** válasza:
65%
Nemmkell hogy csunya legyel vagy csoro eleg ha szar a kisugarzasod a viselkedesed
2023. okt. 23. 18:14
 7/15 anonim ***** válasza:
49%
Honnan tudjuk? Egy férfi ezer dologban elvérezhet, elég egy apró hiba és így jártál. Óriási a férfitöbblet, könnyen így lehet járni.
2023. okt. 23. 18:20
 8/15 anonim ***** válasza:
hány nővel voltál randizni az elmúlt 20 évben?
2023. okt. 23. 18:28
 9/15 A kérdező kommentje:
8as: sokkal. Volt 2-3 barátnőm. Volt 2 hosszabb ideig tartó baratsag extrákkal kapcsolatom. Viszont az elmult 7 evben szinte semmi nem volt.
2023. okt. 23. 19:58
 10/15 A kérdező kommentje:
6os: valoszinu a kisugárzásom szar.
2023. okt. 23. 19:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!