Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 év körüli, külsőleg az alsó 20%-ba tartozó férfiak milyen gyakran tudnak összehozni randit Budapesten sima ingyenes társkeresőről?
Kicsit felkaptam a vizet múlt hétvégén amikor megtudtam, hogy az a srác aki talán a legelőnytelenebb külsejű volt az osztályomban, most 1-2 éve Berlinben él, és 3 hetente összehoz egy randit. Igaz, párkapcsolata nem jött össze, de a randikat azokat hozza futószalagon.
A srác paraméterei a következőek: 160 centi, vézna, őszül, csúnya az arca, sosem volt barátnője, tehát egy tökéletes anti-férfi.
Az ilyen férfiak milyen gyakran tudnak összehozni randit mondjuk Budapesten? Akik tényleg az alsó 20, de lehet akár az alsó 10%-ba tartoznak külsőleg?
Legjobb tudomásom szerint itt az ilyeneknek errefelé szökőévente sincs semmi match-ük, vagy bármilyen válaszadási rátájuk nőktől. Akkor mi a franc van Berlinben? Punciból van a kerítés?
Mondjuk én ázsiai meg afrikai hátterű nők közül itthon is alig tudok olyat aki más származású férfivel lenne, inkább egymas között szoktak. Muszlimoknal kb ugyanez nem szeretik a vegyes kapcsolatokat, külföldön is kevés példával találkoztam erre.
Akiknél tudok példát ők meg főleg progresszívebb fiatal közép- vagy felső-középosztálybeli emberek, esetleg egyetemisták vagy frissen végzettek. De náluk meg már nem fog valaki labdába rúgni azzal hogy 39ferfi csodás módszerével megpróbálja kihasználni hogy nincs pénzük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!