Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 év körüli, külsőleg az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 év körüli, külsőleg az alsó 20%-ba tartozó férfiak milyen gyakran tudnak összehozni randit Budapesten sima ingyenes társkeresőről?

Figyelt kérdés

Kicsit felkaptam a vizet múlt hétvégén amikor megtudtam, hogy az a srác aki talán a legelőnytelenebb külsejű volt az osztályomban, most 1-2 éve Berlinben él, és 3 hetente összehoz egy randit. Igaz, párkapcsolata nem jött össze, de a randikat azokat hozza futószalagon.

A srác paraméterei a következőek: 160 centi, vézna, őszül, csúnya az arca, sosem volt barátnője, tehát egy tökéletes anti-férfi.

Az ilyen férfiak milyen gyakran tudnak összehozni randit mondjuk Budapesten? Akik tényleg az alsó 20, de lehet akár az alsó 10%-ba tartoznak külsőleg?

Legjobb tudomásom szerint itt az ilyeneknek errefelé szökőévente sincs semmi match-ük, vagy bármilyen válaszadási rátájuk nőktől. Akkor mi a franc van Berlinben? Punciból van a kerítés?

2023. okt. 22. 20:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Mondjuk én ázsiai meg afrikai hátterű nők közül itthon is alig tudok olyat aki más származású férfivel lenne, inkább egymas között szoktak. Muszlimoknal kb ugyanez nem szeretik a vegyes kapcsolatokat, külföldön is kevés példával találkoztam erre.

Akiknél tudok példát ők meg főleg progresszívebb fiatal közép- vagy felső-középosztálybeli emberek, esetleg egyetemisták vagy frissen végzettek. De náluk meg már nem fog valaki labdába rúgni azzal hogy 39ferfi csodás módszerével megpróbálja kihasználni hogy nincs pénzük.

2023. okt. 23. 02:12
 12/12 anonim ***** válasza:
Azért úgy elég nehézkes összehasonlítani két embert, hogy fogalmunk nincs, hogy ismerkednek, kiknek írnak / kiket húznak jobbra... mert lehet, hogy van olyan tényleg "rondaság", akinek nem jön össze 1 randi sem, az általad leírt csókának meg havi 1, de ha előbbi főhősünk csak a top9-10-es nőket húzza jobbra meg "fujj, olyan nem kell, akinek rövid a haja / pattanásos a bőre / van rajta 5+ kiló / narancsbőrös a combja / A kosarú a melle", utóbbi meg kb. mindenkinek ad esélyt.
2023. okt. 23. 13:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!