Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki 55 év felett keres párt, gondolkodik még szexben?
"És hogy néhány számadattal is szolgáljak: egy 2015-ben készült felmérés szerint a 60–70 éves nők nagyjából ugyanannyit szexelnek, mint 30-as társaik. A kutatásban 2100 nőt kérdeztek meg szexuális szokásaikról, és kiderült, 62 százalékuk szeretkezett az elmúlt fél évben. A kapcsolatban élők közül 59 százalék mondta azt, hogy aktív szexuális életet él, és a „szinglik” közül is 13 százalék vallotta be, hogy szeret rendszeresen ágyba bújni valakivel. Egy másik kutatás szerint pedig – ami az Archives of Sexual Behavior című lapban jelent meg – a 70 év fölötti britek közül a férfiak 54, a nők 31 százaléka él aktív nemi életet.
"
Kizárólag én tudtam róla majdnem egy évig, ugyanis én beszélem a német nyelvet is, és én közvetítettem kettejük között, én írtam és fordítottam az emaileket, és tolmácsoltam amikor videochateltek, illetve én tanítottam németül az idős hölgyet.
A családom is nagyon jóban volt vele, egy nagyon szerethető özvegyasszony volt.
Miatta vásárolt egy ingatlant Magyarországon az idős osztrák férfi, és egy év után össze is költöztek egymással, addig csak ott találkozgattak az özvegyasszony házában az utcánkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!