Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek szerint bejöttem neki?

Figyelt kérdés

Van egy lány, csak látásból ismerem, viszont így 1 éve már, közös a baráti társaságunk. A tegnapi bulin beszélgettünk kb először, akkor viszont 1-2 órát, négyszemközt. Volt egy-két pillanat, amikor úgy mondtam neki valamit, hogy a hátára tettem közben a kezem. Teljesen önkéntelen és természetes volt, viszont feltűnt, hogy miután ezt csináltam, azután egyből elkezdte leutánozni, és innentől egyre többször ért hozzám önszántából, mintha megtörtem volna valami jeget.

Ebből lehet arra következtetni, hogy bejövök neki?

2023. okt. 22. 16:33
A kérdező szavazást indított:
Biztosra nem lehet mondani, de általában ez annak a jele, hogy bejössz a másiknak
Teljesen egyértelműen annak a jele, hogy bejössz neki
Természetes emberi reakció, semmi köze ahhoz, hogy tetszel-e neki, vagy sem.
6 szavazat
 1/1 anonim ***** válasza:
Alighanem megkedvelt. Folytassátok, aztán majd alakul...
2023. okt. 27. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!