Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire érdemes komolyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire érdemes komolyan venni a férfit ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Lépjek tovább,és komolyat ne várjak tőle?

Adott a szituáció, hogy elvileg szimpatikusak vagyunk egymásnak,és komoly kapcsolatot keresne ő is,és én is.

Viszont a találkozás részéről nem jön össze, már legalább egy hónapja, mert nincs autó most , és a tömegközlekedés mint opciót, meg sem említi.

Először gondolkoztam, hogy mondom neki ,hogy akkor megyek én, de eleve a gondolat sem jött fel benne ,hogy sebaj, nagyon szimpi vagy, igazából eltudok menni busszal ,vagy vonattal ,vagy menjünk félútig aztán akkor mindkettőnknek jó.

Tehát a taliig, eltelne 6 7 hét minimum ,ha arra várok, hogy neki jó legyen.

2023. okt. 22. 12:23
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
Semennyire.
2023. okt. 22. 12:25
 2/9 A kérdező kommentje:
Ráadásul a busz ,vagy vonat kerülne 2000 forintba (odavissza ,mindennel együtt), a benzin ennél már jóval drágább. Plusz ha ő jönne, akkor a sütit a cukrászdában mondjuk én állnék, ő meg a költséget ,hogy eljön
2023. okt. 22. 12:30
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
Sosem ertettem, hogy akinek nincs ideje ra, vagy eppen az utazasra nincs ingerenciaja, vagy egyeb olyan altala tamasztott feltetelei vannak, amik kizarjak nemcsak a kapcsolatot, de az ido es energiaintenziv randizos idoszakot is, az minek ismerkedik?
2023. okt. 22. 12:35
 4/9 A kérdező kommentje:

Ráadásul, nem rég beszéltük, hogy értelmileg, érzelmileg is egy hullámhosszon vagyunk , mindig van téma, mindig megtudjuk beszélni a dolgokat.

Adott egy nő, aki tenne az ismerkedésbe , jól állna egy kapcsolathoz, kedvelem is ,tetszik is , de nem teszek keresztbe egy fűszálat sem ,hogy személyesen megismerjem?

Vajon miért? Döbbenet 😄

2023. okt. 22. 12:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Lépj tovább. Vagy legfeljebb kérdezz rá, hogy miért keres mindig kibúvót. Ilyenkor sokszor az van, hogy vagy nem az, akinek kiadja magát, vagy fél valamitől, szégyell valamit, esetleg ott van az asszony/család.
2023. okt. 22. 12:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Megmondom miert van. Egyszeruen nem akar teged. Csak meg akar felelni a tarsadalmi elvarasnak. Onnantol tekintik ferfibak, ha fel tudja mutatni, hogy van baratnoje. Akkor is, ha a hata kozepere nem kivanja. Valojaban o nem akar kapcsolatot, csak a vagyai szintjen van meg, hogy jo lenne, de ennyi. Energiat nem tesz bele, tenni nem tesz erte. A vagyak ilyenek, ha nincs mogotte motivacio, akkor almok lesznek beloluk, ha van motivacio, akkor pedig cel. Ezert kerulendo a kiegett, motivalatlan ember. O is ilyen.
2023. okt. 22. 13:06
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi.

Valószínűleg lezárom vele , igazából szinte biztos ,hogy nem fontos neki a tali ,ebből kifolyólag én sem.

Így ezt eldöntötte

2023. okt. 22. 13:13
 8/9 anonim ***** válasza:

"Először gondolkoztam, hogy mondom neki ,hogy akkor megyek én"

Lehet erre pályázott, hogy majd te felajánlod. "Jaj szegényke, ne törd a buksid, megyek én.

Ja meg akkor hódítsd már meg magad légyszi, kösziii."

2023. okt. 22. 14:11
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát annyira nem töröm magam, ha neki eszébe sem jut.
2023. okt. 22. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!