Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy olyan sok nő hangoztatja hogy ők erősek és függetlenek, nincs szükségük férfira stb, de ugyanakkor gyakran ugyanezek a nők várják el hogy a férfi fizessen mindent és oldja meg a problémáikat?
Saját lakással, jó egzisztenciával, és jól fizető állásal rendelkező NŐ vagyok.
Helyettem egyetlen férfinak sem kell fizetnie semmit sem, és a problémáimat is meg tudom oldani önállóan.
Fiatal nőként csak randizgatok pasikkal, de eddig még nem találtam egyetlen olyat sem, aki a szexen kívül bármi másra alkalmas lett volna. De nagyon sokan még a szexben is bénák.
25N
"Miért van az hogy olyan sok nő hangoztatja hogy ők erősek és függetlenek, nincs szükségük férfira stb, de ugyanakkor gyakran ugyanezek a nők várják el hogy a férfi fizessen mindent és oldja meg a problémáikat?"
Te olyan sok nő közelében voltál, hangoztatták előtted a kérdésben szereplő megjegyzéseket, vagy a Gyakori neked a Szentírás?
Miből gondolod, hogy ugyanazok a nők?
Ha ismersz ilyen nőt, kérdezd meg őt!
Én nem ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!