Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy olyan sok nő hangoztatja hogy ők erősek és függetlenek, nincs szükségük férfira stb, de ugyanakkor gyakran ugyanezek a nők várják el hogy a férfi fizessen mindent és oldja meg a problémáikat?
Ingyen p.ina nincs.Régen azért hivtak randira a férfiak,hogy megismerjenek.Dugni tudtak anélkül is,alkalom mindig adódott.Most a legtöbb férfi azért hiv el egy nőt,hogy megdugja.
Ha csak szexet akartok azt kell mondani,nem kell eljátszani a hattyú halálát.Nő létemre megmerem mondani egy férfinek,ha viszket.
28
Nem várom el, hogy elhívjanak! Pontosan azért vagyok erős, független nő, mert MAJD ÉN ELDÖNTÖM!!!!, hogy akarok e valamit tőled avagy sem!
27
Pénzéhes vsgyok! Nem kell a másjk pénz. Szabad akaratábol dönthet, hogy fizet vagy sem! Én meg eldöntöm, hogy ha ennyire szarrágó vagy, akkor nem randizom veled!
Nők és férfiak között csak egy valódi különbség van.
Az pedig a lovagias gesztusok.
Ha egy pasi spúrkodik, filléreskedik, azzal gyakorlatilag magát heréli ki.
35
Hát, ha tudsz.olyan prpgramot, mozit, éttermet, lakhatási legetősegeg, benzinkitat, boltot stb.t ahol elfogadjak fizetőeszközként az "udvariasságot" vagy a "védelmező erőt" Azt meséld már el nekünk is kérlek! Nagyon erdekelne szerintem mindenkit.
Egyébként, mi az, hogy "védelmező erő"? Csak mert, manapság az anyagi biztonság a védelmező erő...(kivéve, ha a fent emlitett kérdésemre tudsz érdemben válaszolni, mert ez esetben mi vagyunk a hülyék
"ha elhívsz valakit, akkor meghívtad. Ennyi. Ez alap etikett, nem játszma."
Érdekes módon a kérdésre, hogy "kinek kell elhívnia?" a femci válasz, hogy "HÁT A FÉRFINAK!" mert "ez a hagyomány!"
38
De szó wincs róla, hogy KELL, ne hivd meg! Majd ha te nem, majd elhív ezer másik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!