Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy olyan sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy olyan sok nő hangoztatja hogy ők erősek és függetlenek, nincs szükségük férfira stb, de ugyanakkor gyakran ugyanezek a nők várják el hogy a férfi fizessen mindent és oldja meg a problémáikat?

Figyelt kérdés

2023. okt. 22. 11:06
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
76%

Ingyen p.ina nincs.Régen azért hivtak randira a férfiak,hogy megismerjenek.Dugni tudtak anélkül is,alkalom mindig adódott.Most a legtöbb férfi azért hiv el egy nőt,hogy megdugja.

Ha csak szexet akartok azt kell mondani,nem kell eljátszani a hattyú halálát.Nő létemre megmerem mondani egy férfinek,ha viszket.

2023. okt. 22. 17:03
 32/48 anonim ***** válasza:
80%

28

Nem várom el, hogy elhívjanak! Pontosan azért vagyok erős, független nő, mert MAJD ÉN ELDÖNTÖM!!!!, hogy akarok e valamit tőled avagy sem!

27

Pénzéhes vsgyok! Nem kell a másjk pénz. Szabad akaratábol dönthet, hogy fizet vagy sem! Én meg eldöntöm, hogy ha ennyire szarrágó vagy, akkor nem randizom veled!

2023. okt. 22. 17:06
 33/48 anonim ***** válasza:
84%
Ha nem tetszik, hogy fizetni kell, akkor minek hívjátok meg a nőket?
2023. okt. 22. 19:25
 34/48 anonim ***** válasza:
46%

Nők és férfiak között csak egy valódi különbség van.

Az pedig a lovagias gesztusok.

Ha egy pasi spúrkodik, filléreskedik, azzal gyakorlatilag magát heréli ki.

2023. okt. 25. 20:03
 35/48 anonim ***** válasza:
16%
A figyelmességével, udvariasságával, védelmező erejével nem lehet lovagias? Ti mindig a pénzben gondolkodtok?
2023. okt. 26. 00:40
 36/48 anonim ***** válasza:
76%

35

Hát, ha tudsz.olyan prpgramot, mozit, éttermet, lakhatási legetősegeg, benzinkitat, boltot stb.t ahol elfogadjak fizetőeszközként az "udvariasságot" vagy a "védelmező erőt" Azt meséld már el nekünk is kérlek! Nagyon erdekelne szerintem mindenkit.

Egyébként, mi az, hogy "védelmező erő"? Csak mert, manapság az anyagi biztonság a védelmező erő...(kivéve, ha a fent emlitett kérdésemre tudsz érdemben válaszolni, mert ez esetben mi vagyunk a hülyék

2023. okt. 26. 06:20
 37/48 anonim ***** válasza:
82%
#37 ha elhívsz valakit, akkor meghívtad. Ennyi. Ez alap etikett, nem játszma. Vagy ha vendégeket hívsz, kifizetteted velük a felszolgált kávét? Jó nagy paraszt lehetsz.
2023. okt. 26. 11:51
 38/48 anonim ***** válasza:
10%

"ha elhívsz valakit, akkor meghívtad. Ennyi. Ez alap etikett, nem játszma."

Érdekes módon a kérdésre, hogy "kinek kell elhívnia?" a femci válasz, hogy "HÁT A FÉRFINAK!" mert "ez a hagyomány!"

2023. okt. 26. 11:56
 39/48 anonim ***** válasza:
77%
#38 ebben tévedsz. Nem KELL a férfinak elhívni. De ha a pasinak tetszik egy nő, még nem biztos hogy a nőnek is alapból a semmitől felkeltette az érdeklődését. Akkor igen, hívja el a férfi. De ha a nőnek tetszik meg egy pasi, akkor ő hívja el. Én is hívtam már el pasit. Nem nagy dolog.
2023. okt. 26. 12:55
 40/48 anonim ***** válasza:
73%

38

De szó wincs róla, hogy KELL, ne hivd meg! Majd ha te nem, majd elhív ezer másik!

2023. okt. 26. 12:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!