Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fogom megszokni, hogy társ nélkül ha helyekre megyek, akkor feszengek? Szingli vagyok, voltam és leszek is.
Soha nem volt még párom, a barátaim távolodnak el tőlem a parjaik felé, munkájuk van, stb. Menjek egyedül cukrászdába, menjek egyedül moziba, menjek egyedül gyorsétterembe, menjek egyedül mindenhova. De olyan ciki és nem esik jól. Ráadásul szerelmespárokkal teli helyek ezek.
Pl.: cukrászdában ülök egyedül egy hatszemélyes asztalnál. A négyszemélyes asztalokat elfoglalják a szerelmespárok, vagy akik csak ketten, hárman vannak. Én meg ülök ott a hatszemélyes asztalnál egyedül, aztán bejön egy család, és nem tudnak hova ülni, néznek rám. Én meg kapkodva iszom a jegeskávét meg a sütit olyan gyorsan eszem, hogy félrenyelek. "Jaaaaj ultesd le a családot magadhoz, de jót szórakoztok majd", de senki nem azért van ott, hogy vadidegennel legyen. "Jaaaaaj csapódj oda egy két fős baráti társasághoz", de a mai fiatalok nem ilyen nyitottak, és nem vennék jó néven, ha megkérdezném, hogy bocsi oda ülhetek hozzátok? Ez rohadt gáz.
Pedig ez a legjobb urugy ismerkedni ,h odamesz barati tarsasaghoz,h a csaladnak egyelulhagynad a hatszemelyes asztalt.
Lazuljal. Siman orulnek uj embereknek.
"aztán bejön egy család, és nem tudnak hova ülni, néznek rám. Én meg kapkodva iszom a jegeskávét meg a sütit olyan gyorsan eszem, hogy félrenyelek."
Úristen.
Ki mondta, hogy kapkodva egyél?
Te ott vendég vagy, ugyanolyan jogod van ott elfogyasztani a rendelt ételt, italt, mint bárki másnak.
Ez csak neked gáz.
Mindenki magával foglalkozik elmondom neked, nem veled, nem azzal, hogy te ott ülsz vagy sem. Nem azzal, hogy egyedül ülsz.
Ez csak a te fejedben van, mert kellemetlen neked, ezért gondolod, hogy ezzel foglalkoznak.
Nem tudom hogy nő vagy,vagy pasi de lényegtelen is barátkozni nagyon szívesen barátkozom.
Annyi hogy én átlag alatti pasi vagyok,és nem az a nagy társasági ember de lenne igényem a társaságra. Nem rég voltam életem első koncertjén sajna egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!