Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incelek bánják hogy férfina...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek bánják hogy férfinak születtek, jobban örültek volna ha nők lettek volna?

Figyelt kérdés
2023. okt. 19. 07:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
55%
Nem. Én csak azt bbánom, hogy impotens vagyok.
2023. okt. 19. 07:49
 2/11 anonim ***** válasza:
16%
Az biztos, hogy nőként sokkal könnyebb lenne az életem. Egy nő lehet akármilyen csúnya, ha egy kicsit is értelmes, válogathat a férfiak között.
2023. okt. 19. 07:53
 3/11 anonim ***** válasza:
38%
Inkább gazdagnak születtem volna, akkor lett volna pénz széppé válni, meg elég pénz letenni a diplomát.
2023. okt. 19. 07:58
 4/11 anonim ***** válasza:
30%
Csak azt bánnom hogy kövér vagyok. Így elutasít minden kicsit is jobb fajta nő.
2023. okt. 19. 08:23
 5/11 anonim ***** válasza:
39%

Igy hogy férfi vagyok el tudtam kőltözni othonról.

Ha nő lennék, apám a bűdős életben nem engedett volna el, még pasi közelébe se mehettem volna, nemhogy egyedül kűlőn kőltőzni.

Ha csak enyi változott volna akkor nem lett volna jobb nőnek szűletni.

A nőknek egy csomó mindenben rosszabb dolga van ma, mint egy férfinak.

2023. okt. 19. 08:31
 6/11 anonim ***** válasza:
60%
Nem akarnak nők lenni, tudnak a szexuális zaklatásokról, lekezelésről, alacsonyabb fizetésről, menstruációról, elvárásokról. Nem hülyék. Pénzt akarnak és bomba alakot, magas testet, hogy semmi nehézségük ne legyen és a legtetején legyenek a ranglétrának, mert így második harmadik helyen nem igazán éri meg nekik.
2023. okt. 19. 08:56
 7/11 anonim ***** válasza:
24%
Biztosan sokan eljátszanak a gondolattal, hogy mennyivel könnyebb lenne nőként az életük. Ahogy szép számmal vannak nők is, akik pedig úgy gondolják, hogy férfiként lenne nekik jobb. Rendszerint ők olyan nők és férfiak, akik úgy érzik, a saját helyzetükben nem tudnak érvényesülni és a másik oldalon könnyebb dolguk lenne. Vagyis igen, nagyobb részük incel/femcel.
2023. okt. 19. 09:34
 8/11 anonim ***** válasza:
28%

Őszintén? Igen, jobban örültem volna, sokkal jobban.

Egyébként amíg anyám terhes volt, kb. a születésemig azt hitték lány leszek, azért vettek előre rózsaszín, "lányos" cuccokat.

Van egy nővérem, ő teljesen normálisan néz ki, már férjnél van és gyereke is van.

Van egy húgom is, ő nagyon szép, igazi top kateóriás csaj.

Szóval ha belőlük indulok ki, akkor nőknét biztosan ezerszer jobban néztem volna ki, és sokkla könnyebb életem lenne.

Minden szart, testi hibát és külsőt tekintve negatív tulajdonságokat sikerült megörökölnöm, míg tesóim teljesen normálisan nézhetnek ki.

2023. okt. 19. 11:05
 9/11 anonim ***** válasza:
36%

En inkabb nem lennek no.

39F incel

2023. okt. 19. 11:08
 10/11 anonim ***** válasza:
37%
Következő 10 életemben is férfi szeretnék lenni, akkor is, ha incel sorsra jutok!
2023. okt. 20. 03:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!