Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok pasi miért nem tudja megfelelően kezelni az elutasítást?

Figyelt kérdés
Sajnos sokszor előfordul, hogy a nő elutasítja őket de ennek ellenére még tovább próbálkoznak(idővel még számon is próbálják kérni a nőt a pasi ügyeiről) és ezután csodálkoznak, hogy a nő a végén már kicsit bunkóbban utasítja el őket.
2023. okt. 15. 07:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%

Nekem pont most volt a legszánalmasabb sztorim nemrég. Elkezdtünk ismerkedni a lánnyal, volt két találkozó, majd eltűnt. Írtam neki, nem válaszolt, vártam pár napot, írtam neki megint, hogy megbántottam-e valamivel, arra sem válaszolt. Majd egy pár nap múlva írtam neki, és nagyon kultúráltan, egyenesen elköszöntem tőle. Megírtam, hogy sajnálom, hogy nem lett folytatás, és örülök, hogy megismertem őt.

Érdekes módon arra szinte azonnal válaszolt. Lökte a süket dumát, hogy ne haragudjak, de a telefonja nem jelezte neki, hogy kapott üzenetet, pedig ő nagyon várta, hogy írjak, neki, és furcsálta, hogy nem írok. És, hogy ő azt gondolta, ő rontott el valamit, vagy meguntam őt.

Persze tudtam, hogy nem igaz, de kiváncsi voltam, így mondtam neki, hogy akkor folytassuk onnan, ahol abbahagytuk. Ezután volt még egy találkozónk kb. egy hónappal ezelőtt, és annyi, megint eltűnt egy szó nélkül.

2023. okt. 15. 11:08
 12/19 anonim ***** válasza:
46%
Nem lepontozgatni kell, meg kitörölni a válaszokat ha nem tetszik, hanem fel kéne fogni, hogy a férfi sem csak egy péniszből áll. Van agyunk is, meg lelkünk is. Ennek megfelelően vannak gondolataink és érzéseink is.
2023. okt. 15. 11:55
 13/19 anonim ***** válasza:
75%
#12: És szerinted fel tudják (vagy fel akarják) fogni? Hiába írjuk le többen is ugyanazokat a tapasztalatokat, csakis mi lehetünk a hülyék és a szar alakok. Érdemi vitára, a leírtak megcáfolására képtelenek, ezért jön a lepontozás meg a lehurrogás (meg az is lehet, hogy sokan magukra ismertek a leírások alapján). A nőknek "természetesen" semmi sem kötelező, ha én tisztességesen, korrekten járok el velük szemben, akkor én leszek a szemét disznó, ha ugyanezt várom el tőlük, és ha felháborít, hogy pl. szó nélkül eltűnnek. Mert hát ugye ők nem tartoznak nekem semmivel. Én viszont már eleve tartozom nekik annyival, hogy ismeretlenül is udvariasan kell bánnom velük, nem feltételezhetem róluk, hogy ők is hazug pichák lesznek, érdeklődőnek, gerincesnek, humorosnak, odafigyelőnek stb. kell lennem, miközben ők nem tartoznak nekem (mint ismeretlennek) semmivel. De azért a nők számára nehéz az ismerkedés...
2023. okt. 15. 13:06
 14/19 anonim ***** válasza:
74%
11-es: Az a nő igazi patkány lehet
2023. okt. 15. 13:36
 15/19 anonim ***** válasza:
79%
Amúgy én is azt mondom, sokszor az elutasítás módja az ami nem megfelelő. Például ilyen süket szöveget is kaptam már, hogy: "Rájöttem, nem vagyok elég jó hozzád" Hogy mi van???? Aztán persze tényleg legundorítóbb lekoptató szövegek, semmiből jött agresszió stb. A nők akik képtelenek normálisan elutasítani, ezeket a helyzeteket pedig én se vagyok köteles normálisan kezelni
2023. okt. 15. 13:39
 16/19 anonim ***** válasza:
82%

"A nők akik képtelenek normálisan elutasítani, ezeket a helyzeteket pedig én se vagyok köteles normálisan kezelni"

Férfiként mondom hogy nem vagy köteles normalisan kezelni, de igazabol bármit csinálsz nem nyersz rajta kb semmit. Eleve mivel ő utasít vissza kialakul egy asszimetrikus helyzet hiszen ő offolt téged, tehát ebből az jön le hogy te még akartad volna. Ha emellé még felbaxod magad és elhordod minden kvának, azzal kb csak annyit adsz át hogy az eleve rosszabb pozíciódon még hisztizel is. Persze magunkat nyugtathatjuk hogy milyen macsók voltunk, de ez sovány vigasz.

Ez kicsit olyan mint a vereség a sportban. Lehet h hibázott a bíró, de hiába küldöm el az anyjába, meg hiába verekszem össze az ellenfél játékossal aki korábban faultolt, veszítettem és innen már ezekkel csak lejjebb megyek.

Emiatt pl engem férfiként már alig foglalkoztat a visszautasítás módja (nyilván egy extrém bunkot én is lehet elküldenek a faxba, de azt elsősorban az alapvető emberi illem hiánya miatt, ahogy ezt tenned egy bunkó Valtonossal vagy kasszassal stb). De amúgy h most azon kattogjak hogy milyen lekoptatos szöveget talált ki most azt minek? Hogy elemezgessem hogy van-e benne logika vagy sem. Ki nem xarja telibe, az eredmény ugyanaz, nem kellettem neki menjünk tovább. Főleg egy onlineos beszélgetésnél ahol kb egy idegennel beszelgetsz (lehet h két másik mellett), akinek tetszettek a képei meg esetleg a bio-ja. Sajnos ahogy pl a tinder huspiac jellege természetellenes, úgy ez a természetellenessége az online ismerkedes más részeire is igaz. Én emiatt nem is kattogok ezeken, mert ha minden ilyen ghostolos csajon ennyit elmelkedsz, mentálisan tönkre fog tenni. Bocs ha hosszú.

2023. okt. 15. 15:55
 17/19 anonim ***** válasza:
45%
#16: Igazad van, csak sokszor dühít az, hogy miközben én próbálok korrekt lenni, addig ők rendszerint nem azok (és következmények nélkül megtehetik). Marhára igazságtalan, hogy miközben velem szemben ennyi meg annyi elvárást lehet támasztani csak azért, mert férfi vagyok, ők rendszerint képtelenek viszonozni azt, hogy én betartom a játékszabályokat. Pl. elvárják tőlem a gerincességet, miközben bennük annyi gerinc sincs, hogy legalább megírják azt, hogy "bocs, de nem egymást keressük", "bocs, de találtam másvalakit, aki közelebb lakik hozzám" stb. Nekem el kell viselnem a bunkó, néha megalázó hozzászólásokat is, csak mert férfi vagyok (és ugye a férfi kötelessége az, hogy mindent eltűrjön).
2023. okt. 15. 16:16
 18/19 anonim ***** válasza:
8%

Nem szabad hagyni hogy a nő azt érezze ő utasított el. Nekünk van több vesztenivalójuk, értsd: biológiai óra, belső hormonváltozások a partnerváltogatás okozta elköteleződéssel járó problémák és még sorolhatnám.

Ha egy nő nem érdeklődik akkor el kell engedni, nem kell próbálkozni. Fel kell ismerni hogy nem érdekeljük, ott kell hagyni és kész.

37F incel

2023. okt. 20. 09:50
 19/19 NTBS ***** válasza:
42%

Sok az eltűnés, sok a kamu duma.

De ez mindkét nemre igaz!

2023. okt. 20. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!