Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok pasi miért nem tudja megfelelően kezelni az elutasítást?

Figyelt kérdés
Sajnos sokszor előfordul, hogy a nő elutasítja őket de ennek ellenére még tovább próbálkoznak(idővel még számon is próbálják kérni a nőt a pasi ügyeiről) és ezután csodálkoznak, hogy a nő a végén már kicsit bunkóbban utasítja el őket.
2023. okt. 15. 07:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
47%
És sok nő miért nem képes ugyanerre?
2023. okt. 15. 07:54
 2/19 anonim ***** válasza:
57%
Uhh nagyon gázak :D Az egyik annyira kiakadt azon hogy megmondtam neki hogy nem szeretnék ismerkedni, hogy ilyet szólt: "nem baj nem én futok ki mindjárt az időből" megjegyzem 25 éves voltam tehát egy 10 évem még biztos volt arra hogy gyereket szüljek :D
2023. okt. 15. 07:54
 3/19 anonim ***** válasza:
77%

Amiért sok nő sem.

Bántja az egójukat. Vannak, akik nehezebben dolgozzák fel a kudarcélményeket.

2023. okt. 15. 08:11
 4/19 anonim ***** válasza:
54%

Mert sajnos legtöbbünket nem tanított meg senki sem arra, hogy hogyan kell helyesen kezelni egy elutasítást, ahogy a nőknek sem tanították meg, hogy hogyan lehet megfelelően elutasítani valakit. Így marad a saját vérmérsékletből, személyiségből fakadó helyzet kezelés, ami sok esetben nagyon nem megfelelő, mivel a központban kizárólag a saját egó áll. Ezért van női részről annyi degradálás a férfi felé (mert nehogy már az én egóm és társadalmi megítélésem sérüljön egy picit is, inkább ha kell az övét rombolom porig, pasi, kibírja, csak kopjon le), vagy a még kevésbé gerinces megoldás a ghostingolás, amit megmagyaráz magának és másoknak is a szokásos "egyszer próbáltam már elmondani pasinak, hogy miért nem működik részemről, aztán én lettem a mindenféle ribizli, hát kösz nem" féle bullshittel.

Férfi részről pedig ugyancsak az egó sérülésétől való félelem az, ami rossz irányba tereli a dolgot, ami vagy abban nyilvánul meg, hogy nem fogadja el a nemleges választ, esetleg már csak azért is kihívásnak veszi a helyzetet, vagy a legjobb védekezés a támadás alapon inkább az ő egóját zúzom le, mit képzel magáról?

2023. okt. 15. 08:44
 5/19 anonim ***** válasza:
16%

Sok no miert nem tudja megfeleloen kezelni az oregedest?

39F incel

2023. okt. 15. 09:02
 6/19 anonim ***** válasza:
36%

"Ha meg rajtam kívűl van neki 3-4 másik pasiügye egyszerre, akkor igenis jogom van őt számonkérni. Sőt, jogom van elküldeni őt a k.rva anyjába, és elhordani mindenféle, sunyi k.rvának!"

Nyilván nem ezekkel a szavakkal és nem így, de abban egyetértek, hogy kell hogy következménye legyen annak, ha ilyet csinál. A nőknek rettentően fontos a társadalmi megítélésük és sokszor azért is kerülik a konfliktust, mert félnek, hogy csorba esik rajta. Inkább vagy elmarják maguk mellől a férfit, vagy ghostingolnak és bíznak abban, hogy a férfi majd szép csendben benyeli a békát és nem lesz különösebb visszhangja a tetteinek. Ha ez sikerül, legközelebb is megcsinálják, ha viszont fordítva sül el, elgondolkodnak rajta, hogy mégegyszer megpróbálják ezt vagy sem?

2023. okt. 15. 09:07
 7/19 anonim ***** válasza:
65%

Jókat mondtok a ghostinggal. És az a legszebb az egészben, hogy a ghostingnak az utolsó utáni lehetőségnek kéne lennie, a legaljasabb idióta zaklatók ellen. Ahogy eredetileg a letiltást is erre hozták létre.

Erre mi van ma? Tök alap lett a legtöbb nőnek! És gyakorilatilag bárki ellen, normális intelligens és empatikus emberek ellen is lazán bevetik, olyanok ellen akik egyrészt nem is ártottak nekik, másrészt tudnák normálisan kezelni az elutasítást is. A többi nő pedig nemhogy szemet húny efölött a toxikus új trend fölött, hanem kifejezetten támogatja, sőt erre bízatja a többi nőt is! Sokszor azért mert ő maga is ezekkel az eszközökkel él. Persze amikor őket hagyják így ott, akkor mindenféle szemét a másik.

Nem értik hogy ez mennyire bizalomtörő és hosszútávon mennyire káros, visszaüt rájuk is. Lenne bőven normális férfi, de mire oda jut a helyzet sokszor már annyira tönkre van téve a bizalom és a normális szándék korábban más nők által, hogy egyszerűen már nem akar energiát fektetni az ismerkedésbe, hiszen minek, ha a másik bármikor a semmiért letiltja vagy ghostingolja.

Ezeken el kellene gondolkodni, csak sok nő a saját egóján nem lát túl. Holott elvileg nagyon empatikusak nőként. Érdekes ellentmondások ezek.

2023. okt. 15. 10:15
 8/19 anonim ***** válasza:
78%
Akkor visszakérdezek: Sok nő miért nem tudja normálisan elutasítani a férfit? Velem is volt olyan, hogy elbeszélgettünk a neten az illetővel, érdeklődő volt, aztán eltűnt. Vártam, hogy mi van, tudtam, hogy olyan munkakörben dolgozik az illető, ami megterheli őt. Végül pár nap után csak írtam neki, hogy mi a helyzet, erre válaszként az jött, hogy nem illünk össze, meg hogy el is felejtette, hogy válaszolnia kellene. Ha ezt így el tudta mondani, akkor előtte miért nem volt képes erre, miért kellett rákérdeznem arra, hogy várjak-e rá? Honnan tudjam, hogy valakit nem érdeklek vagy netán megbetegedett, ha hirtelen eltűnik? Ha a nők elvárhatják azt, hogy a férfi normálisan, tisztességesen kezdeményezzen náluk, akkor mi miért nem várhatjuk el azt, hogy a normális, tisztességes kezdeményezésért cserébe nyílt válaszokat kapjunk? Engem sokszor nem maga az elutasítás bosszant, hanem a tálalás. Az, ha eltűnik a másik ember, ha csak neki lehetnek elvárásai, de nekem nem stb. Ha nekem őszintének, gerincesnek, tisztességesnek kell lennem az ismerkedés során, akkor igenis legyen az a nő is, és ne tűnjön el szó nélkül, hanem őszintén közölje (és ne nekem kelljen ezt harapófogóval kihúznom belőle), hogy ennyi volt.
2023. okt. 15. 10:24
 9/19 anonim ***** válasza:
76%

#5, 7, 8: Férfiként írom, hogy sok esetben a férfiak is eltűnnek, viszont ez senkit sem ment fel a felelősség alól. Van, aki úgy gondolja, hogy ha lelép, azzal nem bántja meg úgy a másikat, mint ha nemet mond, van, aki kényelemből teszi ezt, van, aki egyszerűen elfelejtkezik arról, aki kevésbé érdekli őt.

Az már más kérdés, hogy sajnos sokszor tényleg felfedezhető az a női hozzáállás, hogy a férfinak (csak azért, mert férfi) mindent szó nélkül el kell tűrnie. Ha szólni mersz, akkor te vagy az agresszív és a hisztis, holott szerintem arról van szó, hogy sokkal megtisztelőbb lenne egy férfinak, ha a nő is korrekt módon közölné, hogy "ne haragudj, de nem vagy az esetem", vagy valami, nem pedig az van, hogy a férfinak kell kisakkoznia, hogy a nő azért nem reagál, mert nem érdekli őt, vagy azért, mert valami más történt.

2023. okt. 15. 10:38
 10/19 anonim ***** válasza:
51%
És ahogy láttam ghosting mellé sok esetben jár a félrevezetés is, nyilván nem csak nálam volt így. Amikor megy az előadás hogy bejössz neki meg érdekled, csak teperj gyerünk. Konkrétan pozitív jeleket küld a nő, érdeklődik, kérdez. Majd a semmiből eltünés vagy tiltás. És nem egy ilyen volt! Gondolom mert 10 másikkal ismerkedik egyszerre, aztán a többi úgy már csak zavaró tényező egy ponton, amikor a legesélyesebb biztosnak látszik. Aztán volt már aki ghosting után visszakúszott újra édesgetni 1-2 héttel később a semmiből, gondolom befuccsolt az elsődleges kiszemeltje. Elküldtem.
2023. okt. 15. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!