Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan fontos sokaknak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan fontos sokaknak a társkeresés?

Figyelt kérdés
Nekem már egyáltalán nem az. Ha tehetném sem mennék randizni. Borzasztó volt, hogy állandóan pénz kellett rá, el kellett valamivel menni, totál unalmas volt mindig buszozgatni, meg az időt lesni, hogy mikor indul a járat. Ez persze nem volt elég, mert a lány állandóan elégedetlen volt és mindig valami többet akart.
2023. okt. 13. 16:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
20%

8, a kérdező azt írta le, hogy őt egyszerűen nem érdekli annyira atéma, hogy fektessen bele energiát.

Ez az ő dolga, nincs ezzel semmi baj vagy probléma, vannak ilyen emberek. Miért kéne másnak változnia ehhez? Talán kötelező társat keresni, vagy mi?

2023. okt. 13. 17:29
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha jól elvagy egyedül a te dolgod, már nem közösít ki a társadalom érte.
2023. okt. 13. 17:34
 13/15 anonim ***** válasza:
36%
Ezért kell csak szexpartner és nincs ilyen gond:)
2023. okt. 13. 17:59
 14/15 anonim ***** válasza:
13: Én csak azt keresnék, de nem egyszerűbb a helyzet, azt is meg kell találni valahogy. Mármint olyat, akivel van kémia. Nekem több mint 1 évnyi aktív társkeresőzés után sem sikerült, pedig nő vagyok. És ugyanígy kiégtem a találkozgatásban, mint a kérdező, pedig még buszhoz sem voltam kötve. Most így a végére eljutottam oda, hogy már egyáltalán semmi készülődéshez nem volt kedvem, az elindulásra is alig tudtam rávenni magam. Mert minek? Hogy megint ne érezzek semmi vonzalmat, "szikrát"?
2023. okt. 13. 19:35
 15/15 anonim ***** válasza:
Hogy 1-2 hónapon belül elb*ák, de elmondhassák magukról, hogy a konvencionális h*eséget is elmondhassák.
2023. okt. 13. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!