Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőkön anyagilag élősködő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőkön anyagilag élősködő férfiak mennyire gyakori jelenség?

Figyelt kérdés

2023. okt. 12. 13:46
1 2
 11/16 MolotovPunk ***** válasza:
Elnézve itt a hozzászólásokat, az a nő is jó nagy buta, aki képes egy semmirekellő több éve munkanélküli dolgozni nem szerető férfival együtt élni párkapcsolatban. Miért is? Mitől fél az ilyen nő, talán hogy 40 évesen egyedül marad? Pont ebből látszik, hogy mennyi érdekkapcsolat van manapság.
2023. okt. 12. 23:50
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
11, az ilyen nő már így is eléggé egyedül maradt, hidd el. Nem félelem, más oka lehet, hogy ebben él.
2023. okt. 13. 00:11
 13/16 MolotovPunk ***** válasza:
60%
Kinek mi, de én tuti nem tudnék együtt élni egy ingyen élő munkanélküli nővel. Egyébként én nőben ismerek pont olyat, aki soha életében nem dolgozott igazán és most múlt el 32 éves, állandóan a volt pasijai vitték nyaralni ide oda utazgatott, természetesen úgy, hogy ő semmi pénzt nem adott bele az utazásokba, se semmibe. Jelenleg 3 gyereke van már és mind a 3 más pasitól van...
2023. okt. 13. 00:18
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Meglepően sok ilyen van, főleg idősebb korosztályban jellemző.

Munkahelyemen is van RENGETEG olyan pár, ahol a nő minden nap bejön dolgozni, a férfi meg otthon ül vagy a kocsmában.

2023. okt. 13. 09:25
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Apám is ilyen lett öregkorára, ivott és nem dolgozott. Anyám már nem rakta ki 40 év után.
2023. okt. 13. 10:12
 16/16 anonim ***** válasza:

50-es nő vagyok, évekig ismerkedtem a társkereső oldalakon és mondhatom, hogy a férfiak nagy többsége ki akarja használni a magányosnak hitt nőket.

Sajnos vannak nagyon magányos, naiv nők, akikre hatnak a szép szavak... Így ezek az élősködő féreg pasik mindig találnak egy-egy áldozatot.

Akkor is kihasználják a nőket, ha azoknak nincs sok pénzük, mert mindig megtalálják ennek a módját. Megkérik pl. a nőt, hogy segítsen takarítani a lakásukban, majd végül a nő azt veszi észre, hogy a pasi nem csinál semmit, ő pedig takarít.

Volt rá példa, hogy a pasi, akit még alig ismertem, azzal jött elő, hogy mindkettőnknek van saját lakása - ezért adjuk el, dobjuk össze a pénzt és vegyünk egy családi házat. Mert ő mindig arra vágyott, hogy családi házban éljen. Igen ám.... de én őt alig ismertem. Ráadásul az én lakásom háromszor annyit ér, mint az övé, szóval érdekes... Csak nevettem magamban és azt mondtam, hogy én nem szeretnék házban élni. Erre magabiztosan azt mondta, hogy majd megszokom.

Egy másiknak volt családi háza, amikor megismerkedtünk, voltam is nála.... de a 4. randin közölte, hogy el kellett adni, mert elvált és a volt feleségével el kell számolni. És most nem tud hova költözni a 26 éves fiával. Én meg mondtam, hogy a fél ház árából tudnak venni egy panel lakást. Erre azt mondta, hogy nem maradt semmi pénz, mert vissza kellett fizetni a hitelt.

Mondtam, hogy nincs akkor sem baj, mert a fia dolgozik, nagyon jól keres. A pasinak is volt munkahelye, szóval simán találnak albérletet. Na, erre meg felháborodott és azt mondta, hogy a fia soha nem egyezne bele, hogy albérletben lakjanak.

Na jó, kérdeztem, akkor mi a megoldás?

A válasz: "Hát én úgy gondoltam, hogy nálad elférünk!"

A 4. randinkon közölte, hogy úgy döntött, hozzám költözik a fiával, akit nem ismertem! Ráadásul az első randin panaszkodott, hogy a fia nagyon jól keres, de nem ad pénzt haza, sem kajára, sem rezsire.

Őt (a pasit) pedig a főnöke nem szerette és ki akarta rúgni. Később ki is rúgta.

Szóval 2 élősködőt kaptam volna a másfél szobás lakásomba, ahol a saját gyermekemmel éltem. Szóval, kuka...

Azután pedig volt egy pasim, aki a kezdetben, költözésem után segített a bútor szerelésben, meg kifestett egy kis szobát + az előszobát. Szóval jól indult a kapcsolat, azt hittem, hogy rendes és fontos vagyok neki, ezért miután segített, mindig készítettem neki vacsorát. De hamarosan azt vettem észre, hogy mindig éhesen jön hozzám és nálam akar vacsorázni, de már nem segített semmiben és kaját sem hozott. Ki is nyitotta pofátlanul a hűtőt és nézelődött, majd kivette a Gyulai kolbászt, amit csak a gyermekemnek vettem néha, magamnak nem, mert drágának tartottam. De ő meg akarta zabálni.

Na, akkor kirúgtam.

Egy másik nálam akart fürödni, hajat mosni, sampont, hajbalzsamot kért, majd borotválkozni (a női borotvámmal), mert "szegény" munkaidő után hozzám sietett, hiányoztam és nem volt ideje haza menni, elkészülni. Első alkalommal ezt elnéztem, de azután már nem, egyértelmű volt, hogy élősködne, mert 1 metró megállóra lakik tőlem és második, harmadik alkalommal már ideje is lett volna otthon elkészülni, de nem tette meg.

Ami a legtöbb pasira jellemző: szeretnek rendszeresen ingyen enni a barátnőjüknél. A másik dolog: sok pasi azért keres élettársat, hogy a lakásába tudjon költözni, ne kelljen albérletben élni.

Azt is szeretik, amikor a nő csinálja az összes háztartási munkát, ők pedig semmit.

Még egy megjegyzés: akkor is élősködnek, ha van pénzük és vagyonuk! Ha megtehetik, akkor meg is teszik.

2023. okt. 13. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!