Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők a "Férfinak legyen saját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők a "Férfinak legyen saját lakása" elvárást milyen ingatlanáraknál fogják végleg elengedni?

Figyelt kérdés

A ma 40-50 éves korosztálynál ez egy teljesen alap elvárás hogy 30-40 éves korára egy férfinak ha nem egy rakás szerencsétlenség akkor rendelkeznie kell saját lakással.

A most 20-30 as korosztálynál már erősen rezeg a léc hogy komolyan elgondolkodnak hogy kutyaólakért eladósítsák e magukat 20-30 évre.

És az ingatlanok ára csak növekedni fog.

Milyen árszinten jöhet el az hogy az embereknek az lesz megszokott mint nyugaton ahol 30-40 éves emberek szobákat bérelnek egymással közös lakásokban?

2023. okt. 12. 11:06
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:

# 30

Balazska kicsoda?

2023. okt. 12. 13:27
 32/46 A kérdező kommentje:

# 30

amit tudunk róla hogy tohonya a teste

2023. okt. 12. 13:29
 33/46 anonim ***** válasza:
87%
36 vagyok, spóroltam mint állat és hitellel Csepelen, de lett 55m2 lakásom, pedig diplomám sincs. Igaz, 25 éves koromig otthon laktam, utána szobát béreltem, 4 éve vettem a lakást, akkor sem volt már olcsó. Nem szórtam a pénzt, mindig kerestem a jobb munkalehetőségeket és gyűjtögettem önerőre, 15 milliót sikerült 10 év alatt összerakni és azért volt mellette életem, pár nyaralás, normális ruhák, stb. Nem egy megugorhatatlan dolog azért, főleg míg otthon lakik az ember és csak a rezsibe kell beszállni 36N
2023. okt. 12. 13:29
 34/46 A kérdező kommentje:

# 33

ja hát az úgy más ha szüleidnek van saját lakása és ingyen lakhatsz náluk.

Az a nagy szivás ha valakinek még szülei is albérletben laknak! :D

2023. okt. 12. 13:33
 35/46 anonim ***** válasza:
2%

#33:

De ha jól értem akkor ezen a lakáson még most is hitel van? Vagyis nem teljesen a tiéd. Ha félreértettem akkor bocsánat.

2023. okt. 12. 13:33
 36/46 anonim ***** válasza:
87%
Hihetetlen, hogy egyesek még mindig nem tudják felfogni a hitel koncepcióját. De igen, a lakás, amit hitel segítségével veszel, az a tiéd. Teljes jogú tulajdonosa vagy. A banknak viszont tartozol.
2023. okt. 12. 13:43
 37/46 anonim ***** válasza:
89%

35# persze, még 11 évig fizetem, de legalább oda fúrok lyukat ahova akarok, nem vezgál senki, nem adja el a tulaj a fejem felől, nem fog kelleni neki hirtelen, stb.

34# az ingyen azért nem ingyen, mert a teljes rezsi felét álltam, beszálltam javításokba, új gépekbe. Na meg mindig feltöltöttem hűtőt olyan kajákkal is, amit tudtam, hogy szeretnek, de nem nagyon telik rá, pl jobb sajtok, drágább felvágottak.

Amúgy nálam nem elvárás a saját lakás, de a törekvés a jobbra, önellátás igen.

Pl 40 évesen ne egy szobát béreljen már valaki. Teljen egy normál állapotú szoba-konyhás alibra, legyen vésztartaléka. Ne máról-holnapra tengődjön, ilyenek, semmi luxus igényem nincs, csak, hogy ne rajtam élősködjenek. Jártam már meg ezzel, óvatos vagyok.

2023. okt. 12. 13:44
 38/46 anonim ***** válasza:
21%
Balazska hiaba jatszod az agyad, a stilusod lebuktat. Ezen az se segit, ha 2000 kulonbozo neven regisztralsz.
2023. okt. 12. 13:57
 39/46 A kérdező kommentje:

# 38

mesélj már erről Balázskáról aki 2000 különböző néven regisztrál. Én egy néven vagyok csak.

2023. okt. 12. 14:03
 40/46 anonim ***** válasza:
56%
Dehogy meselek, ott van neked a tukor. Ha nem verted meg szet.
2023. okt. 12. 14:13
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!