Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Nálatok melyik a gázabb?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Nálatok melyik a gázabb? Ha egy pasi 183 centi, de kiderül hogy magasító betétet hord és csak 179 centi valójában, vagy az a tény maga hogy 179 centi?

Figyelt kérdés

Mire is gondolok pontosan itt? Tehát adott egy pasi aki 179 centi magas. Sok ideje böngészik már a témában és sokak írták nemzetközi fórumokon hogy 4 centit lehet csalni magasító betétekkel a magasságodon úgy hogy azt senki ne vegye észre és ne is legyen nehézkes a járás. Ha már 5-6 centit dobsz magadon akkor már a lépés nehézkes lesz, így az nem ajánlott, max 4-et lehet így csalni.

A társkeresőkön ahol lehet sok csaj már eleve kiszűri hogy csak 180 centi fölötti pasik írhassanak neki vagy egyáltalán csak azoknak jelenjen meg. Én 184 centivel vagyok felregisztrálva és tegnap is láttam egy olyat, hogy egy 36 éves kövér elvált nő úgy állította be a profilját hogy csak 180 cm feletti, diplomás, bizonyos súly alatti férfiak tekinthessék őt meg. Tehát még egy öregedő elvált túlsúlyos nő is csak magas, vékony/sportos, diplomás férfiakkal hajlandó csak szóba állni, mert úgy érzi azokkal van egy szinten.

Diplomám van, vékony vagyok mert lefogytam, de a magasságomat nem tudom csak magasító betétekkel 180 fölé tolni abban a világban ahol egy 180 alatti férfi már nem is férfi.

Szóval melyik lenne gázabb? Ha egy pasi eleve felvállalná hogy 179 centi magas VAGY ha egy pasinak 184 centi lenne kiírva adatlapjára, élőben 183 centisen jelenne meg (eddig senkinek nem tűnne fel semmi), majd amikor arra kerülne már a sor hogy lekerüljön a cipő, akkor derülne ki hogy 179 centi valójában.

2023. okt. 11. 21:03
A kérdező szavazást indított:
Az a gázabb ha felvállalná hogy 179 centi, mert akkor eleve esélyt sem adnék. Élőben le sem állnék vele, neten vissza se írnék ha látom hogy 180 sincs
Az a gázabb ha valaki 184 centinek hazudja magát, 183 centisen jelenik meg élőben, de amikor lekerül róla a cipő akkor lebukna hogy magasítót visel.
38 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Húzd ki magad és meglesz az az 1 cm plusz.
2023. okt. 11. 21:06
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen a 2., inkább felejtsd el ezt a magasító betétet. Társkeresőn írd, hogy 180 cm vagy, az az 1 cm senkinek nem fog feltűnni és akkor azok sem zárnak ki, akiknél ez van megadva határnak.
2023. okt. 11. 21:12
 3/11 anonim ***** válasza:
65%

Nem tök mindegy, hogy mit érez az a lényeg, hogy mi jön össze neki... ha összejön akkor jól érezte.

Komolyan Kérdező... ne legyél már olyan mint a kontár ingatlanosok, akik az alapján mérik fel a piacot, hogy mennyiért vannak hirdetve a lakások. Bizonyára 200as iq kell hozzá, hogy megértsük, a többség többért van hirdetve mint amennyiért majd el fog kelni.

A hazugság a gáz. Az hogy hordod de nem hazudsz szerintem nem gáz, ahogy a push-up sem az viszont ha szoban is hazudik a lány akkor az gáz.

De ezt a gázt csak azért mondtam mert rákérdeztél, amúgy nem szoktam ítélkezni ilyenkor bizonyára ha az ember több hónapja vagy éve nem szexelt akkor átértékelődnek nála bizonyos dolgok. Ez egy evolúciós előny.

2023. okt. 11. 21:28
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal kiszűrnek ha csak egy mm-t is csalsz. Sőt a nők vonalzóval járnak mindenhova, randin megjelensz már méri is a faxod, ha csak egy mm-rel is 40cm alatt van már kukáz is ki.
2023. okt. 11. 21:54
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ezeket most elképzeltem.😅😅

2023. okt. 11. 22:33
 6/11 anonim ***** válasza:
47%
2.
2023. okt. 11. 22:49
 7/11 anonim ***** válasza:
47%
7 vagyok. Az első gáz na!
2023. okt. 11. 22:49
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem unod még? Ma tele flame-elted ezzel a hisztiddel a gyk párkapcsolatok rovatát... Fogd fel! A 179 cm teljesen jó. Semmi baj vele.
2023. okt. 11. 23:58
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem a magasságoddal van gond bátya, hanem a fejedben van a probléma.
2023. okt. 12. 13:17
 10/11 anonim ***** válasza:

40+, túlsúlyos, elvàlt nő vagyok. Gondoltam, regisztrálok társkeresőn. Ding-ding-ding, egy órán át meg nem állt a mobilom, sorban jöttek az értesítések. Mivel a pasik többsége ész nélkül húz mindenkit jobbra, aztán majd válogat azok közül, akikkel matchel. Nőként viszont ez a mennyiség kezelhetetlen.

Reális lehetőség, hogy eleve te szűröd a pasikat, akiknek megjelensz. Távolság, korosztály, dohányzási szokások, magasság, végzettség, súly, és egyebek alapján. Így lesz kezelhető mennyiségű a találatok és a matchek száma.

Sajnos az alapján még nem lehet szűrni, hogy lehet-e vele értelmesen beszélgetni, mennyit hazudik, vagy hány centi a...

A kérdésed meg baromi gáz egy felnőtt férfitól. Ember, írd be, hogy 180 cm vagy, cipőben simán vagy annyi. Szerinted le fog centizni a nő a randin? Akinek meg az élete legfontosabb kérdése, hogy vagy-e legalább 190 magas, azt meg egyszerűen ignoráld. Miért akarsz olyannal lenni, aki nem vonzódik hozzád?

A magasító ezért baromság. Feleslegesen égeted be magad, hogy hazudtál a magasságodról. Akit nem zavar a 179 centid, azt első pillanattól nem érdekli. Akinél másképp nem lett volna esélyed, az kidob, ha kiderül. Viszont az első csoportból nagyon sokan kivágnak pusztán a hazugság miatt, holott a hülye sarokemelő nélkül boldogan ellenne a 179 centiddel.

2023. okt. 15. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!