Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gaz hogy csetelget az ex kvajaval?

Figyelt kérdés
Valami csaj haverja akirol megtudtam masoktol hogy kb 2 evig dugta elottem. Es ilyen 2 hetente latom hogy irogat vele. Multkor megneztem, amugy semmi kulonos, de az a gaz hogy csak o ir a csajra...az valaszol egy nap mulva es akkor igy irkalnak... Ezt ki lehet magyarazni? Nem csal meg, de miert van erre igenye?
2023. okt. 9. 23:55
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Az ex kvajaval? Te meg vagy a jelenlegi kvaja?
2023. okt. 9. 23:59
 2/20 A kérdező kommentje:
Nem. En a baratnoje vagyok :D
2023. okt. 9. 23:59
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Az a csaj csak annyira krva, mint a barátod. Ha így beszélsz róla, azzal magadat is minősíted. Csak mondom.

Amúgy meg gáz, igen. Mióta vagytok együtt?

2023. okt. 10. 00:06
 4/20 A kérdező kommentje:
Ezzel azt akartam kifejezni hogy meg nem is ex baratno.... 3 honapja vagyunk egyutt
2023. okt. 10. 00:08
 5/20 anonim ***** válasza:
94%

Hát... csak három hónapja? Ilyenkor fülig szerelmesnek kéne lennie és nem ex akárkikkel foglalkoznia rendszeresen.

Mivel mindig a barátod ír neki, nem a csaj, van egy olyan érzésem, hogy a barátod oda van ezért a csajért, és csak azért nem vele van, mert a lány nem akarja.

2023. okt. 10. 00:10
 6/20 A kérdező kommentje:
Elvileg csak haverok... Lehet meg szerelmes lesz belem es leszall a csajrol? Alapvetoen azt hinnem hogy szerelmes belem...
2023. okt. 10. 00:13
 7/20 anonim ***** válasza:
53%

Valószínűbb az szerintem, hogy félrek*r vagy már félrek*rt.

Vagy szerinted miért beszélgetne az ,,exével"?

2023. okt. 10. 00:35
 8/20 A kérdező kommentje:
Hat, lehet tenyleg csak haverok es valamilyen szinten kotodott hozza es meg erdekli mizu vele
2023. okt. 10. 07:13
 9/20 anonim ***** válasza:
54%
Biztos, hogy van valami a háttérben. Ha más nem éjjeli képküldés és villantások.
2023. okt. 10. 07:21
 10/20 anonim ***** válasza:
79%
5ös eltalálta miről van szó, a csaj nem akar vele járni, egy ideig jó volt szexelni de ennyi, a srác őt akarja, de nem kaphatja meg és egy ideje már szexre sem, emiatt, hogy ne legyen egyedül, felszedett valakit. Hátha akkor elfelejti. Mindezt úgy akarta kivitelezni, hogy még mindig beszél vele. Ha 3 hónap alatt nem szeretett beléd és nem lépett túl rajta akkor nem is fog, ez rengeteg idő. Nekem ez nem férne bele. Akkor sem, ha exbarátnő, akkor se, ha kva, az ilyen egyszerűen offos, nincs olyan, hogy valakit szerettél vagy dugtad évekig és utána úgy tudsz vele beszélni, hogy színtiszta barátság van köztetek. Dobd ki, te ennél sokkal jobbat érdemelsz.
2023. okt. 10. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!