Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gáz ha férfinak jól esik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha férfinak jól esik a kedvesség, vagy egy kis ajándék?

Figyelt kérdés

Délelőtt láttam egy videót a tiktokon, sajnos nem tudom linkelni. De a lényeg nem is ez. 20on éves lány, ő háziasszony szeretne lenni, akit eltartanak, ezzel semmi baj legyen ha akar.

Csak az a mondat fogott meg, hogy megkérdezi hogy a férfiak mégis hogy gondolják ezt az 50/50et. Mégis mit akarnak, vegyek nekik virágot? Vagy vigyem el őket randira?

Hát lehet tényleg én vagyok a gáz, de én nem akarok ilyen nőt. Az oké hogy a férfi kezdeményez, nekem rendben van, hogy 2-3 randin odateszem magam, kedves vagyok, virágot kap, kitalálok mindent, ha kell álok mindent. De nekem valahogy nem elfogadható, hogy ő meg nem hív meg semmire, se egy programötlet, se egy “á hagyjad ezt fizetem én.”.

Most őszintén csajok, tényleg elfogadhatatlan, ha a pasinak jól esne egy ajándék csoki egy sokadik találkán?

2023. okt. 9. 17:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Èn anno mindig felajánlottam a többedik randin hogy fizetek. A páromnak mindig az volt rá a válasza, hogy ne sèrtsem meg, majd ha nem tudja kifizetni akkor szól.
2023. okt. 9. 17:25
 2/13 anonim ***** válasza:
13%
Ez egyébként magyar vagy amcsi csaj volt? Mert a kettő között azért van különbség. Ha meg nem is magyar volt, akkor mi a kérdés?
2023. okt. 9. 17:25
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz, én szeretem meglepni a barátomat ilyen-olyan kedvességekkel. Egyrészt engem is boldoggá tesz, ha ő boldog, másrészt ő is meglep engem mindenfélével, szóval miért is ne viszonoznám? (Az egy másik kérdés, hogy nehezen fogadja el, ha én szeretnék fizetni. Ajándékot viszont szeret kapni, bár a fizikai érintéseknél és szép szavaknál szerintem kevés dolgot szeret jobban.)

Mint minden más téren, itt is olyant kell találnod, akivel azonosak az igények és vágyak.

24/N

2023. okt. 9. 17:28
 4/13 A kérdező kommentje:

Szerintem amerikai volt.

Csak az hogy velem van e a baj, hogy nekem ez a hozzáállás nem jön be. Kiváncsi volnék hogy nőknek mi a véleménye. Persze lessz itt pár incel, meg hasonló nő, de azért reménykedek némi pozitív válaszban is.

2023. okt. 9. 17:29
 5/13 anonim ***** válasza:
83%

Nekem a tapasztalatom a következő.Vannak az olyan férfiak, mint az #1 válaszoló párja, meg az enyém is mondjuk.Az ilyen férfiak felismerik és elismerik azt, hogy munka, pénz, idő, ajándék az (is), hogy pl. én bevásárolok, főzök/sütök neki.Meg vannak az olyan férfiak, akik azt képzelik, otthon főzni ingyen van, az nem ajándék, nem meglepetés, az alap, meg csak úgy lesz a kaja.Ugye?

Hogy fizetem magamnak drága pénzért a fodrászt, kozmetikust, szépségápolási cikkeket(ez nőknek sokkal tetemesebb költség), ruhákat, ezt, azt, ezen felül alkalmakra normális ajándékot veszek, készülök, sütök, főzök...Ez is mind alap, ingyen van.Igaz?

2023. okt. 9. 17:35
 6/13 anonim ***** válasza:
81%

Én örülnék a legjobban ha olyan lenne a férfi aki elfogadná az ajándékomat:).

Lehet, hogy csak én vagyok ilyen de én nagyon elkényeztetős típusba tartozom, szerintem aranyos látni rajtuk, hogy örülnek. Meg azért ők is emberből vannak szükségük van rá szintén mint a nőknek is.

:)

2023. okt. 9. 17:37
 7/13 anonim ***** válasza:
81%

Igazából a férfiak ezt az 50-50-et úgy szokták gondolni, hogy anyagilag 50-50. Felezés a randikon, felezik a számlát, az albit meg úgy mindent. CSerébe viszont a házimunkát meg ezeket már nem akarják, arról valahogy sose esik szó, hogy amúgy ez nem ám csak a nő dolga, ahogy a főzés, gyereknevelés meg az ügyintézés sem. Hanem ez is 50-50 akkor.

50-50 az is, hogy otthon háziasszony valaki és a párja tartja el cserébe.

Az nem 50-50, hogy a férfi dolgozik, a nő is, és a nő csinál otthon mindent és neveli a gyereket IS. Utóbbira rengeteg példát láttam már.

Na de, én elvárom, hogy a randikon fizessen egy férfi. Olyan helyre hívjon meg ami a pénzügyi helyzetéhez megfelel. Egy kávé, vagy egy sarki gyrosos szerintem azért nem olyan nagy összeg, de ha elhív egy méregdrága helyre amit nem feltétlen engedhetne meg magának akkor ne várja el, hogy majd én fizetek helyette vagy a felét ennek. Felszoktam ajánlani, hogy fizetem a részem vagy felesbe, de amint elfogadja, hogy oké, akkor nem lesz több randi.

Miután összejöttem valakivel akkor fizetek én, elhívom, meghívom, de randi alatt nem. Én valentin napra is veszek a páromnak csokit, mikuláscsomagot is teszek az ablakba, húsvéti csomagot is kap, szóval meglepem ezzel azzal, mert szerintem alap egy párkapcsolatban, hogy kedveskedünk annak akit szeretünk.

2023. okt. 9. 18:00
 8/13 anonim ***** válasza:
66%
Nem emlékszem,hogy randin valaha is fizettem volna.De vittem neki kaját,kávét,reggelit.Ajándékot is szoktam adni.
2023. okt. 9. 18:50
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom miről beszélsz, összes ismerősömnel, barátoknal a lány is vesz ajándékot és a programokat is együtt fizetik.
2023. okt. 9. 19:32
 10/13 anonim ***** válasza:
93%

Az alapkerdesre a valasz az h nem gaz. Az ajandek kedveskedes az mindenkinek jol esik.

Ellenben ha valaki patikamerlegen meri ezt az mar az! Nem feltetlenul van lehetosege penzben ezt megtenni. A gesztus is ertekelendo!

2023. okt. 9. 19:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!