Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy randi alatt hazudott a későbbi párotok valamiben, és csak kapcsolat közben derült ki?
Nekem:
Ő is szeret bulizni (mert akkor még bulizós voltam), nagyon ritkán cigizik (napi 1 doboz), az exe néha ráír ő meg ha épp van kedve visszaír neki de már nem érdekli (szerelmes volt belé és dugtak is). De volt ilyen jelentéktelen dolog is, hogy mondtam, hogy épp nézem a Resszkessetek betörőket (karácsonykor) és mondta, hogy sajnos ő lemaradt róla pedi mindig megnézi és jó film, aztán másnak meg azt mondta előttem, hogy utálja azt a szart :D
Volt az 12 is sírok :D
Intim méret, pénz, kocsi, lakás. Általában ilyenekről szoktak a pasik hazudni.
19/L
Volt aki letagadta, hogy kapcsolatban volt. Máig nem tudom mit akart ezzel elérni, hogy gondolta párhuzamosan futtatni a két dolgot.
Aztán volt olyan pasi aki kb mindenre amit mondtam neki hogy szeretek (hobbik, filmek, zene, állatok), ő is rávágta hogy tetszik neki és szereti, csak hogy bevágódjon, aztán később kiderült hogy sok dologgal köszönő viszonyban sincs.
Aztán volt a nagy klasszikus is, hogy előadta a casanovát, hogy milyen tapasztalt a szexben, mennyire tudja mitől döglik a légy, aztán mikor oda került a sor akkor ment a totojázás, szöszmötölés.😅
Volt aki dominánsnak kamuzta magát szexben, aztán alig mert hozzám nyúlni, mindenre engedélyt kért...
1.Letörölte magát a badooról és nem keres közben mást. (Mihelyst lett fix másik nő, átliánozott.)
2. Szereti a szexet és mennyiségileg és minőségileg is bírja. (Mással lehet, de velem kevésszer is volt együtt a közel 1 év alatt és nem is tudtam elélvezni tőle.)
3. Minden hétvégén jön. (Eleinte így is tett, majd elmaradozott.)
4. Nem csal meg, hanem inkább előtte szakít, ha úgy érzi, nem fog menni. (Lásd. 1. pont.)
Szeretlek, feleségül akarlak venni, te vagy nekem az utolsó, ehhez képest ma nem látom sehol, hol lenne..
"Kicsit" másképp hozta ezt össze, mint ahogy mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!