Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Volt már olyan, hogy randi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy randi alatt hazudott a későbbi párotok valamiben, és csak kapcsolat közben derült ki?

Figyelt kérdés
Sztorizzatok, mi volt a kamu? :D
2023. okt. 9. 14:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Neked mi volt ?
2023. okt. 9. 14:14
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Pl, ő nem füvezik, nincsenek elvarratlan excsajai, igényes.
2023. okt. 9. 14:25
 3/12 anonim ***** válasza:
89%
Rengeteg ilyen volt. Pl; hogy milyen iskolai végzettsége van, mi a munkája, van saját lakása és autója (mindkettő bérelt volt), 20 centi a futyije (volt az kb 12) stb
2023. okt. 9. 14:28
 4/12 A kérdező kommentje:

Nekem:

Ő is szeret bulizni (mert akkor még bulizós voltam), nagyon ritkán cigizik (napi 1 doboz), az exe néha ráír ő meg ha épp van kedve visszaír neki de már nem érdekli (szerelmes volt belé és dugtak is). De volt ilyen jelentéktelen dolog is, hogy mondtam, hogy épp nézem a Resszkessetek betörőket (karácsonykor) és mondta, hogy sajnos ő lemaradt róla pedi mindig megnézi és jó film, aztán másnak meg azt mondta előttem, hogy utálja azt a szart :D

Volt az 12 is sírok :D

2023. okt. 9. 14:30
 5/12 anonim ***** válasza:
63%

Intim méret, pénz, kocsi, lakás. Általában ilyenekről szoktak a pasik hazudni.

19/L

2023. okt. 9. 15:57
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Volt aki letagadta, hogy kapcsolatban volt. Máig nem tudom mit akart ezzel elérni, hogy gondolta párhuzamosan futtatni a két dolgot.

Aztán volt olyan pasi aki kb mindenre amit mondtam neki hogy szeretek (hobbik, filmek, zene, állatok), ő is rávágta hogy tetszik neki és szereti, csak hogy bevágódjon, aztán később kiderült hogy sok dologgal köszönő viszonyban sincs.

Aztán volt a nagy klasszikus is, hogy előadta a casanovát, hogy milyen tapasztalt a szexben, mennyire tudja mitől döglik a légy, aztán mikor oda került a sor akkor ment a totojázás, szöszmötölés.😅

Volt aki dominánsnak kamuzta magát szexben, aztán alig mert hozzám nyúlni, mindenre engedélyt kért...

2023. okt. 9. 16:11
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Belefutottam egy beteges hazudozóba. Kb minden szava hazugság volt. Amikor pedig egyértelmű, megcáfolhatatlan bizonyítékot mutattam neki valamivel kapcsolatban, szembe röhögött, hogy nem vagyok normális. Kb 8 hónapig csak hétvégente találkoztunk, én meg fiatal voltam, és naívabban álltam hozzá, így majdnem egy év eltelt, mire kidobtam. Elképesztően durva tapasztalat volt, hogy valakinek azt sem lehet elhinn, amit kérdez. Vissza tekintve, soha nem tudhattam igazán, hogy hol/kivel/mit csinál.
2023. okt. 9. 16:42
 8/12 anonim ***** válasza:
87%

1.Letörölte magát a badooról és nem keres közben mást. (Mihelyst lett fix másik nő, átliánozott.)

2. Szereti a szexet és mennyiségileg és minőségileg is bírja. (Mással lehet, de velem kevésszer is volt együtt a közel 1 év alatt és nem is tudtam elélvezni tőle.)

3. Minden hétvégén jön. (Eleinte így is tett, majd elmaradozott.)

4. Nem csal meg, hanem inkább előtte szakít, ha úgy érzi, nem fog menni. (Lásd. 1. pont.)

2023. okt. 9. 17:18
 9/12 anonim ***** válasza:
89%

Szeretlek, feleségül akarlak venni, te vagy nekem az utolsó, ehhez képest ma nem látom sehol, hol lenne..

"Kicsit" másképp hozta ezt össze, mint ahogy mondta.

2023. okt. 9. 17:58
 10/12 A kérdező kommentje:
6. Jaj tényleg, nekem is volt szűz, aki elvileg 5 lánnyal volt együtt már, csak velem izgul ennyire, hogy nem áll fel neki :D De azok a sztorik, mert ha annyit mond, hogy már szexelt, még azt mondom, ok... De minden héten volt valami, teraszon házibuliban a hintaágyon, mindig a lányok vitték a gumit, az arcára ült egy csaj, osztálykiránduláson lesz.opatott valakit aki le is nyelte neki, egy lány első kérdése felé, hogy "nem akarok rámenős lenni, de akarsz dugni?" Stb, közben meg épp hogy csókig jutott pár lánnyal :D Amúgy 17 évesen érezte azt hogy ezt kell kamuznia
2023. okt. 9. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!