Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Belekezdtem valamibe, amibe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belekezdtem valamibe, amibe nagyon nem kellett volna?

Figyelt kérdés

Tényleg végső elhatározásom, hogy kiírom ide a kérdésemet. Szóval én most vagyok gimis, 18 éves lány, öt osztályos nyelvi előkészítős, így még a 13. osztály visszavan.

Egy kisvárosban élek, és március végén egy, a nővérem által tartott bulin megismertem az egyik srácot a köreiben. Ő sem nagyon ismerte, de egy gimibe jártak, és a srác akkor szakított négy év után a barátnőjével. Ez akkor pár hete lehetett nagyjából.

Nos, mi összemelegedtünk, és pár napra rá annyira elvadult a helyzet, hogy lefeküdtem vele, ő vette el a szüzességem is, vele csókolóztam először is. Elment abba az irányba a dolog, hogy amikor ment a kisvárosba a szüleihez, mindig találkoztunk, két hetente. Beszéltünk rengeteget, elvoltunk, szexeltünk, de én mindig "Szeretlek, barátnál több, de másnál kevesebb" pozícióban leszek nála. Ő egyébként 24 éves, Budapesten él.

Nyárra felköltöztem nővéremhez, hogy közelebb lehessek, és gyakorlatilag úgy működik, mintha együtt lennénk. Hív, ha mennek valahova, elvisz randizni, moziba... A tenyerén hordoz, "de csak barát" lehetek neki így is.

Aztán eljött az a pillanat, amikor kiderült, van egy lány, akivel össze akarna jönni, természetesen nem én... De valamiért maradtam, mert így legalább azt érzem, olyan mintha én lennék neki az a valaki. Mindent megbeszélünk, mindent elmond, sokat vagyok nála, de nem vagyunk együtt.

Sokat gondolkodom és szenvedek miatta. Belezúgtam a legelején, ő az egyetlen támaszom, nem nagyon vannak barátaim. Már önmagában az élményeim hozzá kötnek, most kitalálta, hogy menjünk ketten nyaralni, de megyünk a barátaival is. De hát én ki vagyok hogy oda megyek? Mit mondok ha megkérdezik? Mi lesz velem, ha összejön neki az a lány? Minek kezdtem bele? Még én sem értem... Minden pillanatot várok, hogy vele lehessek, detudom hogy meg vannak számlálva a napjaim...

Azt mondja vigyáz rám és mellettem fog állni, de félek, és szeretem őt...

2023. júl. 17. 10:02
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Lehet a barátnő mellett fog téged még dugni, vagyis őt is meg téged is. Ha neked van hozzá gusztusod, akkor maradj a szexpartnere/szeretője továbbra is.

Másik lehetőség, hogy amint összejon a csaj téged kidob, hiába ígérte, hogy vigyázni fog rád, de lehet ha vége lesz a csajjal előszedne megint, gondolom azt sem bánod, mert hát szerelmes vagy. Ami oké te életed... De magadat szereted, becsülöd? Úgy tűnik, hogy nem, ami nagyon szomorú.

2023. júl. 17. 10:07
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Kihasznál téged. Majd rájössz...
2023. júl. 17. 10:07
 3/21 A kérdező kommentje:

Én akármennyire szeretem, nem fogok belemenni szerelmi háromszögekbe, és nem leszek valaki mellett a B opció...

Ha lesz neki más, én kilépek...

2023. júl. 17. 10:09
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Már van neki más melletted, ha nem az csaj, akkor minimum egy szexpartner melletted, lol.

Baszki az is lehet, hogy már együtt van a csajjal csak neked adta be, hogy nincs, hogy két nőt pörgessen a farkán.

Te tényleg ennyire naiv vagy? ^^

2023. júl. 17. 10:22
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Így kényelmes neki. Kedvel téged barátként ezt jól látod . Sokan bele esnek , hogy az első akivel lefekszenek az mellé nyúlás.
2023. júl. 17. 10:29
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Figyeld mondhatni, hogy kihasznál téged, mert így lehet egyszerre kettő vagy még több csaja, akit huzogat, mert mindnek ugyanezt a dumát nyomja be, amit neked, hogy csak barát blablabla . Persze most neked ez nagy élmény, mert ő vezetett be a testiség meg a többi világába és gondolom jó is volt, persze összehasonlítási alapod nincs, mert írtad ő volt az első mindenben neked. Te többet érzel iránta, mint ő irántad, neki jó ez, hogy vagytok és szexeltek, amikor ő akarja. Próbáld meg azt, hogy te veted fel, hogy na most nagyon kívánós vagy és jöjjön 30 percen belül , mert izzik a nuna. Lehet neki épp közbe jönne valami...tipikus, hogy amikor ő akarja te mindig készen állj a dologra.
2023. júl. 17. 11:03
 7/21 anonim ***** válasza:
10%
Penzes kis hulye gyerek aki a szulei penzebol egyszerre tobb not is eltud vinni ide oda.. fityeszes szulok sarja tuti.
2023. júl. 17. 11:54
 8/21 A kérdező kommentje:
Nem értem, ebbe hogy lehet politikát bevinni. Egy dolgozó, egyetemet végzett fiú, aki jól keres, nem pénzeli senki.
2023. júl. 17. 13:11
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Beleszerettél, te is tudod, hogy nem kellett volna. Ki vagy te neki? Sajnálom, de senki. Simán igaz lehet, amit a 4-es írt. Miért szólna neked, hogy mást is dug? Annak sem tervez szólni, akivel össze akar jönni, ne legyél hülye.

Hogy fontos leszel neki, azt nem veheted be, már most sem vagy az, tudja, hogy szenvedsz, nem debil. Csak kellesz a farkának, meg egy kicsit lelki szemetesládának is.

Vedd észre, hogy ez az egész méltatlan, és akit úgy imádsz, az egy naív lányokra könnyű, szédíthető és hűséges prédaként tekintő, önző, farokvezérelt seggfej. Tudja, mikor elkezdi, hogy könnyű lesz, belezúgsz, mindig jössz majd dugni, és nagyon sok mindent reménykedve elnézel, mert ellened még rengeteg mindent el lehet követni, mire betelik a pohár. Lehet, hogy emberileg kedvel, de egyben k...ra leszar - ez ellentmondásos, de mégis így van, nem tudom, meg tudod-e érteni. Olyasmi vagy, mint egy jó fej idegen.

Ábrándulj ki. Térj észhez. Neked ez nem jó. A saját érdekedben lépj ki. Amíg nem törlöd ki az életedből, addig nem fogsz túllépni rajta (tök gagyi, de annyira találó a Dua Lipa popsláger :"if you're under him, you ain't gettin' over him" :D). Gyorsabban gyógyul a seb, ha nem forgatod benne a kést, hanem kihúzod és eldobod.

Mikor vége, és lassan tisztább fejjel kezdesz visszagondolni az egészre, még fel is fogsz háborodni, meglátod.

34N

2023. júl. 17. 13:31
 10/21 anonim ***** válasza:
26%
8. Apuci cegenel konnyu..
2023. júl. 17. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!