Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belekezdtem valamibe, amibe nagyon nem kellett volna?
Tényleg végső elhatározásom, hogy kiírom ide a kérdésemet. Szóval én most vagyok gimis, 18 éves lány, öt osztályos nyelvi előkészítős, így még a 13. osztály visszavan.
Egy kisvárosban élek, és március végén egy, a nővérem által tartott bulin megismertem az egyik srácot a köreiben. Ő sem nagyon ismerte, de egy gimibe jártak, és a srác akkor szakított négy év után a barátnőjével. Ez akkor pár hete lehetett nagyjából.
Nos, mi összemelegedtünk, és pár napra rá annyira elvadult a helyzet, hogy lefeküdtem vele, ő vette el a szüzességem is, vele csókolóztam először is. Elment abba az irányba a dolog, hogy amikor ment a kisvárosba a szüleihez, mindig találkoztunk, két hetente. Beszéltünk rengeteget, elvoltunk, szexeltünk, de én mindig "Szeretlek, barátnál több, de másnál kevesebb" pozícióban leszek nála. Ő egyébként 24 éves, Budapesten él.
Nyárra felköltöztem nővéremhez, hogy közelebb lehessek, és gyakorlatilag úgy működik, mintha együtt lennénk. Hív, ha mennek valahova, elvisz randizni, moziba... A tenyerén hordoz, "de csak barát" lehetek neki így is.
Aztán eljött az a pillanat, amikor kiderült, van egy lány, akivel össze akarna jönni, természetesen nem én... De valamiért maradtam, mert így legalább azt érzem, olyan mintha én lennék neki az a valaki. Mindent megbeszélünk, mindent elmond, sokat vagyok nála, de nem vagyunk együtt.
Sokat gondolkodom és szenvedek miatta. Belezúgtam a legelején, ő az egyetlen támaszom, nem nagyon vannak barátaim. Már önmagában az élményeim hozzá kötnek, most kitalálta, hogy menjünk ketten nyaralni, de megyünk a barátaival is. De hát én ki vagyok hogy oda megyek? Mit mondok ha megkérdezik? Mi lesz velem, ha összejön neki az a lány? Minek kezdtem bele? Még én sem értem... Minden pillanatot várok, hogy vele lehessek, detudom hogy meg vannak számlálva a napjaim...
Azt mondja vigyáz rám és mellettem fog állni, de félek, és szeretem őt...
9. Egyetértek!
Ez így elég patt helyzet kérdező. Jó lenne minél előbb kilábalnod ebből a dologból. :/
Elég szar amikor rossz emberbe szeretünk bele.
Most az elmúlt egy hétről tudok nyilatkozni.
Amikor nem dolgozott, velem volt. Randira vitt, este sétáltunk.
Nem tudtam felhozni a témát vagy dobni...
A nővéred tudja? Az ő buliján jöttetek össze, most meg nála laksz, és folyton a pasival vagy, gondolom tudja. Mit szól ehhez az egészhez?
Ha nem tudja, miért nem tudja? Jó nagy erőfeszítésbe kerülhet eltitkolni. A pasi kérte, hogy maradjon titok, vagy magadtól sem akartad felvállalni ezt az összejárogatós "kapcsolatot"?
De nem te vagy az a lány...! :( Te csak ki vagy éhezve a szerelemre, de csak az illúziót kapod. Még csak nem is a pasit szereted, ő csak a szerelem "gazdateste", akiről valójában nem sok jót lehet elmondani. Azért, ami ő valójában - tehát önmagáért - nem szeretnéd.
Egyébként az a másik lány is elég szerencsétlen, ha összejön vele, nem is tudja, milyen szart nyert.
" nem leszek valaki mellett B opció"
Már most is az vagy!
Hiába mondod,hogy ha lesz valakije kilépsz,nem fogsz!
Ugyanúgy össze fogtok járni,mint most!
Hm, de nem is B opció bakker, nem is szerepel olyan listán hogy ő majd valamikor a barátnő szerepet tölti be.
"Nos, mi összemelegedtünk, és pár napra rá annyira elvadult a helyzet, hogy lefeküdtem vele, ő vette el a szüzességem is, vele csókolóztam először is. Elment abba az irányba a dolog, hogy amikor ment a kisvárosba a szüleihez, mindig találkoztunk, két hetente. Beszéltünk rengeteget, elvoltunk, szexeltünk, de én mindig "Szeretlek, barátnál több, de másnál kevesebb" pozícióban leszek nála."
Az elejétől fogva csak egy lyukat lát benned, nem szeret, nem kedvel, még barátnak se tart, hiszen a barátok ideális esetben nem hazudnak egymásnak, nem használják ki egymást, de még embernek se tart, hiszen csak megdug. Igaz eljártok ide-oda, de csak azért, hogy még véletlenül se lépj ki ebből az ürítés pozícióból.
Különben rajtad kívül vannak neki több "barátai" = ágyasai, mint te vagy ez tuti fix, az a másik lány lehet nem is létezik olyan értelemben, hogy összejön vele csak téged manipulál, hogy még többet feküdj ki neki. Ha meg létezik, akkor őt is hülyére veszi mint téged a többivel együtt.
Egyszerre több vasat tart a tűzben = több szeretői vannak és ez neki nagyon kényelmes, mert mindig változatos, hiszen új és új "nő" hiszi el a hazugságait, úgymond gyarapszik a hárem és te ennek részese vagy és leszel, ha nem szakítod meg vele a szexkapcsolatot.
Nekem ez elég furcsa, fel is vállal, meg nem is. Azzal nem értek egyet, hogy párhuzamosan jár mással is, mert a kérdező leírása alapján elég sűrűn találkoznak, vele menne nyaralni, nem csak kettesben, hanem barátokkal is. Itt inkább csak az ideiglenesség az, ami elfogadhatatlan. Ez a figyelmeztetés, hogy az egész csak addig tart, amíg a kiszemeltjét be nem cserkészi. Ez borzasztóan megalázó.
N
19,lehet, hogy neked van igazad, de attól, hogy elkirándulgatnak még haverokkal is attól nyugodtan lehet legalább egy szeretője rajta kívül. Ki van jelentve az elejétől fogva, hogy többre mint barátság extrákkal ne várjon, tök korrekt a csávó ismerjük be valamilyen szinten.
Nem tartozik neki számadással, hogy mellette van más is, akit pakolgat, egyedül azért tud a másik lányról, mert vele valószínűleg többet is el tud képzelni, többet szeretne, mint szex. Viszont a másik oldaláról nézve eléggé furcsa, hogy még mindig nem jött össze vele a lány, vagy egymást, illetve az a "tény" - opció, hogy párkapcsolatban gondolkodik a másik lánnyal szemben, mert ha érez iránta többet mint puszta kémia, netán akár szerelem, akkor a kérdezővel már rég megszüntette volna a viszonyt.
Mindez amit leművel arra enged következtetni, hogy egyik lány iránt sem igazából őszinte, mindegyiket hülyére veszi (kettőt, hármat, vagy négyet is). Az egy dolog, hogy a haverok tudnak róla - tudják, hogy használgatja és ezt a kérdező is tudja csak reménykedik, hogy őt választja, ő az egyedüli, akivel szexuális együttlétet létesít, habár az egész történet több sebből is vérzik, azt sugallja, hogy bizony nem ő az egyetlen, soha nem is volt és nem is lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!