Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőket hazafuvarozni tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőket hazafuvarozni tényleg nem ad előnyt ismerkedésnél?

Figyelt kérdés

2023. okt. 7. 21:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
81%

Én fuvaroztam többeket is első randikon ide-oda, mármint városon belül, fényes nappal, de előnyt nem biztosított. Lehet hallani sok nőtől, hogy első randin semmiképp nem ülne be idegen autóba. Nos, ez attól függ, milyen az illető, mennyire bizalomgerjesztő első benyomásra, ezt az én példám bizonyítja, hogy mégis előfordul ilyen. Mostani barátnőm is beült a kocsimba első randin (hazavittem, mert messze lakott), pedig pár hónappal később ő is mondta, hogy soha nem ült volna be idegen autóba első talin, de bennem valahogy megbízott elsőre is.

No de a kérdésnél maradva: nem, én semmilyen előnyét nem láttam, hogy ezzel előrébb lettem volna az ismerkedésben az adott nővel, és a mostani párommal sem ezen múlott semmi 🙂 meg se fordult sose a fejemben, hogy ezzel előrébb lennék egy randin. Amúgy is egy 2006-os Toyota Corolláról van szó (tudom, ezt nem kérdezted, csak a kocsi tényét).

29F

2023. okt. 7. 23:23
 12/16 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem van a helyzet ahol előny az ismerkedés szempontjából. A munkatársammal 1 utcányira laktunk egymástól és k*rva messze dolgoztunk. Tehát helyi járat (ha nem 45 perc séta) plusz egy buszozás (1,5) óra. Amikor a munkahelyen erre rájöttünk és egyszerre végeztünk mindig hazadobott. Ez azért volt előny mert több időnk volt beszélgetni, egy baráti kapcsolatot kialakítani aztán abból lett később szerelmi.
2023. okt. 7. 23:58
 13/16 anonim ***** válasza:
92%
Hát apukám bárkit elvisz bárhova, de soha nem várta el, hogy ezért szexuális szolgáltatást kapjon. Fura életek, valóságok vannak.
2023. okt. 8. 00:00
 14/16 anonim ***** válasza:
88%
Ugyanúgy lepattintom a hazafuvarozós srácot, mint azt, akivel semmi ilyesmi nem történt HA nem szimpatikus. Nem fogok azért jópofizni senkivel, mert haza tud dobni. Ezt egyedül is meg tudom oldani bármikor. Ne nézzük már ilyen olcsónak a nőket azért.
2023. okt. 8. 01:59
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Előny??? Most ezt nem értem. Eleve buli után normális nő, nem száll be egy aznap megismert ferfi kocsijába.

Az, hogy randi után hazavisz a férfi, na az alap!

2023. okt. 8. 08:15
 16/16 anonim ***** válasza:
52%

Hoppá!

Mennyien írják, hogy "nem", miközben pár hete volt egy kérdés, amiben minden nő azt írja, hogy megtiltaná a párjának, hogy munka után, hazavigye a munkatársnőjét, akinek a lakása amúgy is útba esik.

(Mondjuk nem értem a buta női logikát, hogy miért pont a hazavezető úton másznék a csajra, miközben a melóban, heti 5 napot vele vagyok, napi 8-10-12 órában?)

2023. okt. 8. 10:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!