Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják, hogy "óvakodjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják, hogy "óvakodjak" a rendőröktől?

Figyelt kérdés

Ismerkedem egy rendőr sráccal de mindenki óva int tőle.

Na nem azért mert ismerik hanem azért mert rendőr.

Olyanokat mondanak, hogy nem hiába vannak a rendőr viccek meg az ágyban is vigyáznom kell velük.

Nem értek egyet ezzel az állítással de többen is azt mondják nem érdemes velük kezdenem.

2023. okt. 7. 20:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
86%
Az utolsó tökéletesen megfogalmazta!
2023. okt. 8. 10:00
 12/15 anonim ***** válasza:
72%
Az a megfigyelésem, hogy rendőrök körében (ismertem párat) ritka a jó állapotú házasság, a rendes családi élet. Persze, ettől még akadnak kivételek.
2023. okt. 8. 19:08
 13/15 anonim ***** válasza:
85%

Akik az osztály/sulis társaim közül rendőrök lettek:

- Én sose csináltam semmi rosszat, példamutató voltam, meg erkölcsös stb....

jaaaa.... csak olyan is van köztük aki lopott telókkal barterolt a suliban :D

2023. okt. 9. 00:04
 14/15 A kérdező kommentje:
Igazából szexuális téren mondták, hogy agreszivak nem pedig attól féltenek, hogy amúgy nem erkölcsösek és loptak tini korukban egy telót...
2023. okt. 9. 12:27
 15/15 anonim ***** válasza:
66%
Ritka az olyan rendőr, aki nem vált el.
2023. okt. 9. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!