Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Közlekedési bírságra nem jött...

Közlekedési bírságra nem jött válasz a rendőröktől?

Figyelt kérdés

2020. Márciusában nem szándékosan mozgasserult parkoloba parkoltam, kaptam csekket nem fizettem be.

Majd 2020. Juniusaban ugyfelkapu tarhelyre kaptam emailt a rendorsegtol miszerint ismerjem el a szabalysertesem, amit meg is tettem felejuk email es postai uton is.

Jott is toluk postai uton valasz, hogy elengedik a penzbirsagomat.

Szinten 2020 ev ejelen egy olyan helyen parkoltam, ahol amugy nem volt tiltotabla, eleg sokan szoktak ott parkolni a hely hiany miatt, szinten kaptam a csekket, de nem fizettem be.

2020 juliusaban ujabb levelet kaptam a rendorsegtol ugyanazzal a szoveggel mint az elozot, es en ugyanugy elismerve kuldtem emailt es levelet is nekik, ebben az esetben mar varva a csekket, hogy nem usztam meg. 1-2 honapig meg eszembe is volt, hogy semmilyen valasz nem jott toluk, aztan teljesen feledesbe merult az ugy.

2020-ban meg olyan regi lakhelyre voltam bejelentve ahol mar sem en, sem semmilyen csaladtagom nem tartozkodott ( nem volt lehetosegem atjelentkezni mashova ), viszont a valaszlevel toluk az elso esetben a levelezesi cimemre jott, mert azt jeloltem meg a szabalysertesi elismeresemben.

2021 januarjatol mar rendelkezem uj lakcimmel, de valaszt azota sem kaptam toluk.

Ilyen esetbe varjak meg valaszt, vagy elevult az ugy?

2021. jún. 12. 22:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért nem fizeted be?
2021. jún. 13. 12:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Mivel joval tobb mint egy eves eset, a csekk mar nincsen meg.
2021. jún. 13. 12:47
 3/4 anonim ***** válasza:
De akkor azonnal gondoltam..
2021. jún. 13. 13:01
 4/4 A kérdező kommentje:

Valoszinuleg elfelejtodott, es a tobbi szemettel autotakaritasnal kidobasra kerult.

Nyilvan ha tavaly a rendorsegtol kaptam volna csekket, miutan megkuldtem nekik, hogy elismerem a szabalysertest akkor befizettem volna, viszont azota sem tortent reszukrol megkereses.

Nem tudom, hogy azert mert a ket ugyet egybe kezelve kuldtek a levelet miszerint felmentenek a penzbuntetes alol, vagy mert elfelejtodott az ugy.

2021. jún. 13. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!