Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elitélendő, ha csak a nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elitélendő, ha csak a nagy melleket szeretem?

Figyelt kérdés

Tudom, valami szexmániás, perverz őrültnek néztek, de nem tehetek róla. Egyszerűen én a nagyobb mellekre izgulok fel és csak nagyobb mellű lányokkal tudom elképzelni, hogy összejövök. Volt már kis mellű barátnőm és a végén már annyira nem kívántam, hogy egy hónapig sem szexeltünk miattam. Tudom, hogy nem tehet róla, de én sem tehetek róla, hogy így vagyok beállítva. Egyszerűen megbolondulok a szép kerek mellekért. Többször beszóltak emiatt, főleg lányok, hogy ez taplóság es felszínesség. Nyílván nem azt mondom, hogy hatalmasak legyenek, de minimum B, de inkább C kosár. Ez elítélendő? Más is van így ezzel, vagy csak én vagyok ilyen hülyén bekötve?

Köszönöm szépen előre is a válaszokat.

27/F

2023. okt. 7. 12:39
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
92%
És gondolom, legyen mellé vékony, meg fiatal is...
2023. okt. 7. 12:42
 2/31 anonim ***** válasza:
89%

Mivel B-s vagyok ezért nem. XD

Komolyra fordítva a szót szerintem ez nem baj, a nők között is akad olyan, akiknek csak a 185 cm magas férfiak jöhetnek szóba. Egyszerűen ez van.

2023. okt. 7. 12:44
 3/31 anonim ***** válasza:
81%

Te ilyen vagy és kész.

Nőknél is van, pl legyen szakállas, fitt.

2023. okt. 7. 12:46
 4/31 A kérdező kommentje:

1-es: nem kell, hogy vékony legyen, normális alak elég. Nálam idősebb meg ne legyen. Azért ezek nem olyan nagyon nagy elvárások. Ha hosszútávú, vonzalimmal teli kapcsolatot keres az ember, akkor muszaj olyat keresnie, akitől egyből beindul az ember szerintem.

2-es: igen, ugyanúgy a másik oldalról is vannak elvárások és ezzel nincs is gond szerintem.

2023. okt. 7. 12:48
 5/31 anonim ***** válasza:
73%
Én is a nagyobb szerszámot preferálom, ez ilyen, mindenkinek joga van olyan embert választani, akihez vonzódik.
2023. okt. 7. 12:49
 6/31 A kérdező kommentje:
5-ös: mi számít nagyobb szerszámnak?
2023. okt. 7. 12:50
 7/31 anonim ***** válasza:
87%

Akkor en pont hozzad valo vagyok, atlagos alkat nagy mellekkel😂

De persze az is kell hogy nekem is vonzo legyel.

2023. okt. 7. 12:52
 8/31 anonim ***** válasza:
82%
Semmi fura nincs ebben, minden embernek más az ízlése, 27 évesen eddig ez még nem tűnt fel?
2023. okt. 7. 12:53
 9/31 anonim ***** válasza:
64%
Ezzel maximum csak annyi a baj, hogy így soha nem egy embert fogsz megszeretni és emiatt megszeretni őt is, a testét is, úgy ahogy van hanem mindig egy valamilyen mellű nőnél fogsz próbálkozni, nagyon nagyon kicsi az esélye, hogy megtalálod így azt a szerelmet amire mindenkinek vágynia kellene hogy legalább egyszer az életben átéli. Felszínes kapcsolatokra vagy kárhoztatva te is és szegény partnereid is.
2023. okt. 7. 12:58
 10/31 anonim ***** válasza:
59%
#9 mert gondolom te biztos összejönnél számodra nem vonzó egyénekkel és csak a belsőt nézed…
2023. okt. 7. 13:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!