Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyhogy vannak még nők ebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyhogy vannak még nők ebben a topicban?

Figyelt kérdés
A sok idióta kérdés és válasz, ami főleg férfiaktől érkezik, hogy nem tántorította még el az ide járó nőket? :D
2023. okt. 7. 10:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
80%
Én is csak röhögni járok ide 😁 Egy FB csoportban egyszer, amikor az incelek és/meg a random nőket jelölgető zaklató lúzerek volt a téma, valaki belinkelte a gyakorit. Találtam itt érdekesebb topicokat is, pl az üzlet és pénzügyek, meg az utazás, néha írok az ételekbe is, a többi nem igazán érdekel, meg azért szívesebben élek offline. Akik meg ide írkálnak a párkapcsolati/ismerkedési "problémákról" azokról még mindig nem tudom eldönteni, hogy szimpla trollok /a magát 110 kilós alkesznek kiadó Shrek tuti valami troll/ vagy léteznek olyanok, akik tényleg ilyen hülyék. Általában mindenkit felpontozok, kivéve aki gyerekek bántalmazásán, nemi erőszakon, vagy ilyesmin poénkodik, vagy zéro önkritikával a gazdag, diplomás topmodellnél nem adná alább.
2023. okt. 7. 11:38
 12/19 anonim ***** válasza:
66%
Szórkozunk rajtuk.
2023. okt. 7. 12:22
 13/19 A kérdező kommentje:

Hidd el, sajnos tényleg vannak ilyen "hülyék".

2023. okt. 7. 12:26
 14/19 anonim ***** válasza:
83%
A direkt provokáló kérdéseket kerülöm, nem idegeskedek mások hülyeségein. A privát üzeneteim sem nyitom meg. Néha, nagyon ritkán vannak érdekes kérdések, amihez szoktam írni. Illetve sajnos sok a bántalmazó kapcsolatban élő nő, és mivel jártam hasonló cipőben, nekik próbálok tanácsot adni, hogy hova tudnak fordulni segítségért. Borzalom, hogy egyesek itt is milyen vakon vannak. Leginkább pedig más kategóriákban nézelődök, ezt csak mértékkel nyitom meg néha.
2023. okt. 7. 12:29
 15/19 anonim ***** válasza:
70%

Engem szórakoztatnak az incelek.

39/f incel pl közönségdíjat érdemel a kitartó, eszméletlen kínos kifejtéseiért.

2023. okt. 7. 13:36
 16/19 anonim ***** válasza:
91%
Van olyan kérdés amikor a kérdezőnek szívesen segítek...de a legtöbb kérdés szórakoztató.
2023. okt. 7. 14:05
 17/19 anonim ***** válasza:
90%

Több inger ér itt, mintha csak a Facebook-ot pörgetném vagy valami, amikor épp nincs kedvem semmi értelmesebbhez vagy épp kiülök cigizni. Ez pont ideális. Meg szeretek élőben is pofázni, véleményt kifejteni, ez pótolja ezt akkor, amikor nem tudok/nincs kedvem emberekkel találkozni.

Hülyeségek jönnek itt mindkét nemtől néha, de ez nem meglepő, mindenki tudja szerintem, hogy sok hülye van a világban.

2023. okt. 7. 14:36
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Eléggé szadista bunkóság mások szenvedéséért ide járni. Egyébként meg csak femcel dagadekokkal van teli az oldal.
2023. okt. 7. 23:22
 19/19 anonim ***** válasza:
81%
18# kárörvendést, ráizgulást tragikus dolgokra pl bántalmazott nők, molesztált gyerekek kizárólag szétrohadt agyú incelkéktől láttam itt eddig. Nem vagyok sem dagadt, sem femcel, de a szadizmus az lehet, hogy befigyel nálam, mert akik olyan hatalmas szenvedésként adják elő azt, hogy nincs elég matchük a tinderen, meg nincs elég pénzük ahhoz, hogy "kapjanak" egy instamodellt házicsicskának, azokat szívesen bemutatnám martens dokinak, és páros lábbal rúgnám el egy indiai lepratelepre egy kis önkéntes melóra, csak hogy kapjanak egy kis betekintést arról, hogy létezhet nagyobb szenvedés is annál, mint hogy nem lájkolják elegen a szelfikéjét, vagy már egy órája nem ír vissza a messengeren XY.
2023. okt. 8. 06:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!