Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Handras aki tele van loveval hogyhogy nem tud osszeszedni egy jo biget?
Itt van a legutobbi videoja is:
A csajnak semmi teste nincsen, roggyant labak es testtartas, eleteben nem sportolt latszik rajta. Nalam 10-bol 3-as a csaj, arcra is. Ha en milliardos volnek biztosan plazacica kategoriaju nokkel inditanek 50-es ferfi letemre.
Szerinted jó ha valaki csak a pénzéért van valakivel? Mert a kérdésből így hallik ki.
Illetve ez egy tök szép csaj, női szemmel belátom, hogy vannak hibái, de jól tartja magát.
Miért lenne fontos számára a te véleményed? Hadd' legyen már azzal, akivel ő boldog!
Ezzel a lánnyal női szemmel nézve semmi probléma nincsen, az alakja is jó és az arca is szép. Miért zavar téged, hogy más kivel érzi jól magát? Ha plázacicával lenne, akkor boldogabb lennél? Változtat ez bármit a te életeden?
Es aki ki van gyurva, de megis duci baratnoje van.
Ilyen kerdest nem akarsz feltenni, veletlenul?
Elképesztően régóta ismerem, és követem Handrást, még az XMS-es multimédia bolt óta (amikor még hifiket árult és nem Apple gépeket), igaz az utóbbi 3-4 éve kevésbé követem, youtube-ot nem nézek, blogot meg már nem ír, de szerintem egyáltalán nincs "sok" pénze.
Nyilván, él egy nagyon kellemes közép-felsőközéposztálybeli élet, ami az ország 4/5-nek álom, de ennek a nagy része parasztvakítás.
Ő egy sales-es, akinek mindig is fontos volt, hogy a megjelensége sugározza, hogy sikeres üzletember, és mindig is szerette a jó autókat, akkor is fullos bmw-vel járt, amikor egy külvárosi lepratelepen egy apró lakásban élt a legolcsóbb bútorokkal berendezve.
A lány egyébként nagyon cuki és szép, picit kiesik a kapa a szájából, de még mindig jobb mint az az éjjel nappal Budapestes csaj, akivel korábban együtt volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!