Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelek mekkora nettó fizetést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelek mekkora nettó fizetést kaptok havonta?

Figyelt kérdés
2023. okt. 6. 16:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
64%

230 nettó.

39 f incel

2023. okt. 6. 16:25
 2/14 anonim ***** válasza:
3%
5 millió 300 ezret.
2023. okt. 6. 16:27
 3/14 anonim ***** válasza:
55%

1800 ringgit, vagyis kb. 140 ezer HUF. Ja, es nincs netto-brutto, csak havi 5000 felett 😅

[link]

39F incel

2023. okt. 6. 17:24
 4/14 anonim ***** válasza:
31%
De 39f te geomaxxoltál ezért pénz nélkül is imádnak a keletiek, mert exotikus fehér szexi férfi vagy
2023. okt. 6. 19:21
 5/14 anonim ***** válasza:

3as, mondjuk te egész másik gazdasági környezetben élsz, úgyhogy lehet a 140 nettó másképp értelmezendő.

Mennyi ott egy havi albérlet egy angol WC-vel és folyóvízzel ellátott, másfélszobás lakásra? Fűtést nem mondom, mert nemtom kell-e ott:D

Mennyiből jön ki kb egyhavi kaja átlagos színvonalon?

2023. okt. 6. 20:13
 6/14 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne! Illetve a 4-es is, hogyha az incelek beszélnek a geomaxxing fontosságáról (aminek lényege pont az, amit a 4-es ír), akkor 39F incelnek miért nem vált ez be, miben látja az okát. Full jóindulatúan kérdezve, nem gúnyolódni akarok. Rengetegen kérdezték már ezt meg 39F inceltől, de soha nem adott rá választ, kérdésként meg nem lehet feltenni, mert pár órán belül törlik a kérdést személyiségi jogok miatt. Privátban meg szintén nem válaszol. Így marad a nyilvánosság (többén kérdezzük), az OFF. De most hátha kapunk rá választ (amúgy nagyon ritkán offolok kérdést, elnézést érte).
2023. okt. 6. 20:29
 7/14 anonim ***** válasza:

4es vagyok én is kérdeztem tőle párszor, ezt a választ is emiatt írtam.

Amikor kérdeztem tőle h nála miért nem volt jó a malajziai geomaxx, akkor már arra módosította az elméletét hogy ő túl öreg és csak fiataloknál működik.

Máskor amikor kérdezték ha jól emlékszem azt mondta hogy kint túl vallásosak és mivel ő kívülallo nem adnak neki nőt(?)

Írt olyan is hogy korlátozott a tartózkodási jogosultsága kint, meg azt is hogy kint már minden nő házas, neki pedig elvált nő nem kell.

Szóval magyarázta már mindenfélével a 39férfi.

2023. okt. 6. 20:37
 8/14 anonim ***** válasza:
Kb. 600 ezer HUF nettó egy hónapban. 36F
2023. okt. 7. 02:40
 9/14 anonim ***** válasza:

Nettó 500, pénzügyi területen dolgozom. Plusz családi segítséggel lett saját lakásom huszonéves koromban.

30/F

2023. okt. 7. 08:42
 10/14 anonim ***** válasza:
9: akkor te most incel vagy?
2023. okt. 7. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!