Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi visszautasítás után is próbálkozik az miért számít zaklatásnak?
50
Ti érzelmi analfabéták! Az6 egyértelmű visszautasítás az visszautasítás. Utána minden más zaklatás.
Szerintem azért nem gáz küzdeni, mert így a nő azt érezheti, hogy valakinek igazán fontos és tényleg kell valakinek, nem azért van vele együtt, mert jó a szamár és egy normális nőnek ez érték. Ezen az oldalon mi megy? Vedd lejjebb az igényeidet, magyarán érd be egy szamárral az való neked. Hát volt mikor lejjebb adtam szar volt, a szexuális együttlétet se élveztem. Marhára megéri lejjebb adni kedves gyk-s válaszolók... Aki mazochista éljen olyan kapcsolatban, de ne győzzenek meg erről! Úgy érzem hogyha nem küzdök akkor nem lesz eredményes kapcsolatom, irigylem azt akinek nem kell küzdenie ezért, hanem összejön könnyen, nekem sajnos nem.
Azért nem szeretem a feministákat, mert a nem az nemet egy ideológia ami abból a nézetből fakad, hogy minden férfi potenciális gonosztevő, a nők viszont ártatlan nebáncsvirágok, mára átlátok az ideológiájukon és megvetem a modern feminizmust ami mindig a férfigyűlöletben kulminál és agresszívan terjesztik az ideológiájukat.
51 Te iskolázatlan-analfabéta, azt írtam, hogy ismertem nőt, akit idézve, szándékosan kérette magát, és nála a lassú víz partot mos alapon lehetett valami elérni.
Ezt is ő mondta.
Ennyi frusztrációval meg tudom érteni, hogy karácsonykor egyedül rohadsz otthon, és itt gyűlölködsz. Megnyugodhatsz, én pl. messziről kiszimatolom a fajtádat még a házasság előtt, és az ilyeneknek nem kellett elutasítania, ugyanis levegőnek néztem az ilyeneket. Akkor meg jöttek mindig azzal, hogy biztos "lenézem a nőket".
Az aszfalthoz oda szoktad néha ragasztani magad? Ahhoz megvan az eszed, csak azért kérdem.
54
Jó. Ha O is mondta. Viszont más nők ha nemet mondanak, akkor hagyd őket békén.
Kedves kérdező!
Abban egyetértek veled, hogy a nők általában szeretik, ha egy pasi vmilyen szinten küzd értük, de ez nem egyenlő azzal, hogy addig nyomulsz nála, míg végül igent nem mond. Ha vki már egyből német mond, az valószínűleg azt se szeretné, hogy egy percig is küzdj érte, tehát nem szeretne tőled semmit. Ezt gyakran nehéz feldolgozni, de muszáj. Illetve azt azért érdemes lenne felmérned, hogy akiknél próbálkozol, van-e esélyed, és most ne a saját magad által felállított mércére gondolj, inkább kérd ki több ember véleményét. Persze az is igaz, hogy a szerelem bárkik közt fellángolhat, de ha már az első perctől kezdve nem talál vki vonzónak, akkor nagy eséllyel később sem fog sajnos.
Ha nem vagy elég kitartó (nyámnyila, hamar feladja, biztos az ágyban is... nekem ilyen pasi nem kell, küzdjön értem "ostromoljon, legyen kitartása) az a baj...
Ha túl kitartó vagy (jaj, zaklató! rendőrség! erkölcsrendészet! "hagyjál békén"), az a baj...
Mint a "Belga" számban...
Kár hogy a két terület kilóméter széles, és a mezsgye közöttük 2 mm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!