Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg vannak kategóriák?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg vannak kategóriák?

Figyelt kérdés

Ezeket úgy kell venni mint valami szent írást - szabályt ?

Diplomás nő - diplomás férfi

700 at kereső nő - férfi legalább annyit

Autóval és lakással rendelkező - ugyanaz

Ha a nő 170/50 - férfi 184 /70

Stb…

Szóval nem lehetnek valamiben eltérő / kevesebbet elért fél. 50/50%

2023. okt. 6. 08:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem kategorizálom a pasikat. Viszont nem minden ember képes helyén kezelni a különbséget. Pl. nem egy olyan párom volt aki azért akart hozzám költözni mert nekem van saját házam, ő meg albérletben lakik. Nem az én doldom nekik spórolni.
2023. okt. 6. 09:30
 12/19 anonim ***** válasza:
66%

Ki a tököm keres itt 700 ezreket ebben az országban, árulja már el valaki? A politikusokon meg a focistákon és Lölőn kívül. A tanári fizetés is szar, de itt mindenki 700 ezreket reptet, meg hogy ennyi kell a nőnek. Tiszta hülyék vagytok!

F

2023. okt. 6. 10:00
 13/19 anonim ***** válasza:
55%

"Ki a tököm keres itt 700 ezreket ebben az országban, árulja már el valaki? A politikusokon meg a focistákon és Lölőn kívül"- muhaha, azt hiszed, hogy ők havonta 700 ezret keresnek? Lölö mondjuk naponta, inkább.

Amúgy havi 700 nettó Budapesten egy multinál mégcsak nem is kiemelkedő fizetés.

2023. okt. 6. 10:15
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Azért mondják ezt, mert itt az oldalon a menthetetlenek vernyákolnak és ugyan simán léteznek a gyakori átlagtól eltérő párok, de akinek még az sem megy, hogy legyne 2 haverja, az örüljön, ha az átlagot eléri, ne akarjon speckózni.
2023. okt. 6. 10:23
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor miért mondják gyakorin [...]"

Azért, mert:

- Az emberek szeretnek sablonok alapján ítélkezni. Mert ez sokkal egyszerűbb, mint gondolkodni, vagy esetleg az adott helyzetet külön megismerni.

- Mert sokan szeretnek mindenbe belepofázni, akkor is, ha nem tudnak normális választ adni. Ilyenkor vagy valami nettó sületlenséget írnak, vagy papagáj módjára utánozzák, amit valahol hallottak.

- Mert sok felületes ember van, és az ugye milyen ciki már, ha valaki "rangon alulival" jár?

Nyilván abban van igazság, hogy nagyobb eséllyel alakul ki jó kapcsolat két olyan ember között, akik a lényeges dolgokban hasonlítanak egymásra. De amiket felsoroltál, azok jellemzően nem tartoznak ebbe a kategóriába, persze, ez azért egyéni preferencia, és értékrend kérdése is. Az, hogy milyen az értékrendje, hol, és hogyan képzeli el a jövőt, mit tart fontosnak, és mit nem, sokkal meghatározóbbak, mint pl. az, hogy milyen papírja van.

"Akkor miért mondják gyakorin hogy melós férfi , érettségivel , albérletben lakva, autó nélkül és nem trendi vekonyan izmos testtel annak nőre nincs esélye?"

Mert már tök másról van szó, mint amit a kérdésben felvázoltál, és egyébként: ha tudnád, hány érettségi nélküli szakmunkásról tudok, akiknek barátnőjük, feleségük, családjuk van...

Ráadásul te leírtál egyetlen végletet, miközben a valóság ennél sokkal színesebb. Nem csak igénytelen, elhízott, 60 ezret kereső, illetve többdiplomás, kőgazdag, görög istennek kinéző, minden nap más BMW-vel járó férfiak léteznek. A kettő között elég széles a skála, és mondjuk akármilyen meglepő, léteznek igénytelen gazdagok, és igényes és fitt albérlők is.

"De akkor nem voltam elhízva mint most."

Hadd meséljem el, hogy előző barátnőm meg szabályosan ellenezte, hogy lefogyjak, pedig egy 15 kiló felesleg simán volt rajtam. Ő meg egy olyan nő volt, aki után tízből kilenc férfi simán megfordul. De szinte semmi más, ebben a kérdésben felvázolt dologban nem egyeztünk. Én diplomás informatikus vagyok két nyelvvizsgával, ő meg pék. Én tömegközlekedés-pári vagyok, ő autómániás. Én a többszörösét keresem annak, amit ő. Mégis több, mint 3 évig tartott a kapcsolatunk, és nem ezen okokból kifolyólag lett vége.

Mostani barátnőm meg a mezőgazdaságban dolgozik, és - lepődjünk meg - magasabb nálam. Csak azért mondom, mert ezen az oldalon ez is lehetetlennek van beállítva. Igaz, vele azért nagyon sok mindenben hasonlítunk, de végzettségben és keresetben nagyok az eltérések.

#12 "Ki a tököm keres itt 700 ezreket ebben az országban, árulja már el valaki?"

Aki közel áll a tűzhöz. Persze, ha ebből az oldalból indulunk ki, akkor a havi átlagfizetés nettó 800, az átlagos péniszméret meg 20 centi.

Annyit azért még megjegyeznék, hogy persze, vannak, akik szeretnek skatulyázni. De ez egyéni probléma. Én úgy vagyok vele, hogy nem generálok mesterségesen problémát oda, ahol egyébként nincs.

2023. okt. 6. 10:34
 16/19 anonim ***** válasza:
"Akkor miért mondják gyakorin hogy melós férfi , érettségivel , albérletben lakva, autó nélkül és nem trendi vekonyan izmos testtel annak nőre nincs esélye?" - nem ezt mondtuk, hanem azt, hogy napi többezer euros bevételt összehozó, tanult, egyetemista, fiatal német fitneszmodellre nincs esélyed kórosan elhízott, csóró, céltalan, motiválatlan, nulla hobbival egy albérletben unatkozó 35 éves tanulatlan pasasként. Például egy 110 kilós, munkásszállón lakó, 40 éves, az össz hobbiját a tv-nézésben kimaxoló ukrán betanított melós csajra meg van esélyed.
2023. okt. 6. 10:58
 17/19 anonim ***** válasza:
72%

#13 Például a férjem multinál, vezető mérnökként 🤷🏼‍♀️ Igazából többet is, szerencsére. Náluk egy osztályvezetői fizetés alaphangon nettó 1 milla pl, ahogy egy lead expert is. Szóval vannak, és nem kell csókosnak lenni hozzá, teljesen átlag alsó középosztálybeli családban nőtt fel, ahogy én is. De tény, ami tény, szerintem sem ez az átlag, szerencséje volt ezzel a melóval, amit megragadott, tovább is tanult a cég keretein belül, miután felvették, és így sikerült pár év alatt ide feltornáznia a fizetését. De meglepően sok ismerősömnek sikerült ezt a szintet elérnie 30 éves korára. Mérnökök, informatikusok, vagy éppen az emberekkel kommunikálnak jól, értik a logisztikát is emellé, és így jutottak el 5 év alatt a munkaerőpiacon ide. Mindegyikükre jellemző, hogy nem lustultak bele a munkájukba, hanem azonnal elkezdtek tanulni a helyükön, sok esetben nem is plusz tanfolyamon, hanem eléjük dobtak pár vaskos könyvet, hogy hajrá. Az ambíció és a folyamatos tanulni akarás szerintem elengedhetetlen ahhoz, hogy valaki ilyen pozícióba kerüljön.

Kérdésre válaszolva: igen, és nem. Nagy átlagban igenis van egy rendszer, ami megfigyelhető, de ez inkább ilyen tól-ig dolog. Illetve jelentős mennyiségű a kivétel is. Az viszont biztos, hogy magadon segítesz, ha igyekszel a maximumot kihozni magadból mind külsőre, mind belsőre, mind karrier tekintetében. Te is jobban érzed magad, ha nem vagy elhízva, és nem raktárosként éled az egész életed (bár pár helyen ők sem keresnek annyira rosszul egyébként, szóval csak egy random példa, mert a legtöbb helyen azért nem fizetik halálra őket), és nem azt látod a tükörben, hogy napról napra egyre leépültebb, és motiválatlanabb vagy. Ez pedig nyilván szimpatikus a másik nemnek is.

2023. okt. 6. 11:22
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Vannak kategóriák, de nem úgy ahogy a legtöbben elképzelik. Ez nem annyira "zárt, behatárolt" rendszerben értendő, csak inkább a hosszú távú érvényesülés terén megfigyelhető.

Van az a mondás, hogy az ellentétek vonzzák egymást.

Na ez rohadtul nem igaz. A legtöbben olyan párt keresnek és találnak egymásnak aki hasonlít rájuk. Akár külsőre, akár életszínvonalat, anyagi helyzetet nézve, akár intelligencia szint terén stb.

Persze nem mondom ,hogy nem lehet izgalmas egy teljesen más életstílussal rendlkező emberre legyütt lenni, de szerintem ez max "kaland" szintjén működik, alkalmi jelleggel.

Pl. férfiként eléggé jó élmény lehet egy sokkal szebb, "magasabb" szinten lévő nővel összejönni, de hosszú távon biztosan frusztráltságot és konfliktust okozna a dolog.

A nőkre egyébként inkább jellemző, hogy "felfelé" randiznak csak, tehát olyan férfi lesz befutó akit ők jobbnak, magasabb státuszúnak, esetleg szebbnek VÉLNEK, mint saját maguk. Az más kérdés, hogy mindez a valóságban így van, a lényeg az hogy ő mit gondol.

A probléma akkor van amikor valaki a saját "kategóriájától" sokka jobbnak gondolja magát ÉS sikertelen is, viszont változtatni képtelen. Tehát ha te gyári melósként a legdrágább éttermekben akarsz kajálni, politikusokkal, nagymenő üzletemberekkel vagy akár a dubajozó milliárdosokkal gondolod magad egy szinten levőnek, az azért "kissé" furcsa. Nyilván ez erősen sarkított példa, de ilyen esetekben az ember szinte biztosan sikertelen lesz.

Viszont van az az opció is amikor valaki szándékosan pár szinttel feljebb lévőnek gondolja, "tetteti" magát és be is jön ez, ami végül tényleg valósággá is válik, mert fejlődik közben.

A szint le adásánál egyébként szerintem az első esetre gondolnak az emberek általában.

2023. okt. 6. 13:24
 19/19 anonim ***** válasza:
53%

"itt mindenki 700 ezreket reptet, meg hogy ennyi kell a nőnek"

Nézzél már szét a belvárosban. Lehet itt akármilyen infláció, egyesek akkor is vadiúj Mercikkel kocsikáznak. És van belőlük bőven. Na ŐK szedik fel a csajokat.

2023. okt. 6. 16:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!