Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Hogyan viszonyultok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Hogyan viszonyultok egy "férfiasabb" érdeklődésű nőhöz?

Figyelt kérdés

Sosem érdekeltek a tipikus női dolgok, inkább az autók, barkácsolás stb, ami megfog. Elég sok mindent meg is tudok csinálni itthon, "hobbiszinten". Úgy vettem észre, hogy ez nem igazán imponál a környezetemben a férfiaknak, noha mindig mondják, hogy "talpraesett" vagyok. Miért lehet ez?

Ettől függetlenül egyébként eléggé nőiesen öltözöm, szóval nem ez lehet a probléma gyökere.

2023. okt. 5. 21:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
73%
Én is olyan vagyok mint az előttem válaszoló. Külsőleg csajos, belsőleg fiúsabb. Imádok kocsit szerelni, tech dolgokat bütykölgetni. Szeretem a nagy gépeket, a fegyvereket. Az eddigi kapcsolataimat nem zavarta az érdeklődési köröm. Sőt :)
2023. okt. 5. 23:13
 12/23 anonim ***** válasza:
14%
9 vagyok. Engem is normális emberek vesznek körbe, mivel megválogatom. De sok ember akiket megismer közbe az ember bizonyos "tátott szájjal néz". Üdv a valóságban. XD
2023. okt. 5. 23:16
 13/23 anonim ***** válasza:
91%

Régebben sokkal több erő kellett bizonyos háztartási karbantartási munkák elvégzéséhez.

Ma már maga az anyag és az eszközök lehetővé teszik, hogy nők is könnyen megoldják.

Másrészt meg a családi munkamegosztás is így alakult.

A női munka a család étkezésének, a tiszta ruháknak a biztosítása, a háztartás takarítása volt.

A férfiaké a nehezebb, keményebb fizikai munka.

Most már a férfiak is ellátják simán a háztartást, vásárlás, főzés, porszívózás, géppel mosás, mosogatás. A férjem pl olyan szépen vasal, hogy nem is engedi, hogy az ingeit én vasaljam.

Én azt mondom, hogy a klf háztartási munkák ( néhány kivétellel), összérnek a nemek között.

Ez nem jelenti a férfi nőiesedését, a nő férfiasodását.

A racionalitás, a természetes logika, a szervezőkészség nem csak férfi tulajdonság.

Egy nő attól nem lesz feminista, mert jól meg tudja szervezni a családi logisztikát, simán kitapétázza a szobát, vagy összecsavarozza az elemes bútort, vagy szétszedi és kitisztítja a mosdó lefolyót, stb., stb.

2023. okt. 5. 23:25
 14/23 anonim ***** válasza:
58%

Teljesen átérzem. :(

Én is ilyen vagyok, ugyan engem mások érdekelnek.

Informatika, gaming, gép szerelés, fotózás, fegyverek. (Hagyományőrzés)

De én is nőiesen öltözködöm. Az arcom eléggé kisbabás, telt ajkaim vannak. Ezekre eddig nem volt panasz, viszont határozott vagyok azon téren hogy mit akarok. :)

2023. okt. 5. 23:33
 15/23 anonim ***** válasza:
87%
Csatlakozom. Műszaki informatikus vagyok és vannak ferfiasabbnak tartott hobbijaim. Emellett vékony, hosszú hajú, nőies vagyok.
2023. okt. 5. 23:58
 16/23 anonim ***** válasza:
80%
Ugyanilyen vagyok. Ijászkodok, simán leraktam a lakásomban a parkettát, dekopirfuresszel vágtam ahol kell...Ráadásul precízen. Fürdőszobában, némi oktatással a csempét 🤷‍♀️ és ez nem igazán imponál a férfiaknak, jobban szeretik a cuki" , nőies nőket
2023. okt. 6. 05:59
 17/23 anonim ***** válasza:
74%

Nekem bejönne. A családomban a legtöbb nő is egyébként ilyen (vagy ilyen volt).

Amúgy nem hiszem ,hogy attól lennél nőietlen, hogy pl. fel tudsz fúrni egy polcot a falra, vagy nem vagy totál hülye a műszaki dolgokhoz.

Szerintem nem ezen múlik.

2023. okt. 6. 06:11
 18/23 A kérdező kommentje:
#16 én is ezt vettem észre sajnos :(
2023. okt. 6. 06:40
 19/23 anonim ***** válasza:
79%
Nagyon bírnék egy ilyen nőt, és szerintem a férfiak többsége így van vele. Más lesz a gond nálad.
2023. okt. 6. 08:24
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem bejönnek az ilyen nők. Volt már műszaki érdeklődésű barátnőm, aki ráadásul nem csak elméleti szinten volt otthon a témában (magolni szinte bárki tud), hanem a gyakorlatban is.

Azzal sincs semmi bajom, ha egy nő tudja magáról, hogy műszaki analfabéta és nem is erőlteti ezt a vonalat.

A probléma akkor szokott lenni, mikor csak azt hiszi, hogy ő mennyire jól meg tud csinálni "pasis" dolgokat, mert benyalta az újhullámos feminista hurráoptimista propagandát és megnézett két videót a szobafestésről, villanyszerelésről vagy épp az olajcseréről. Ilyen egyszerű dolgokért márpedig nem ad pénzt, ne nézzék hülyének, ő is meg tudja csinálni. Persze maximum két óra szerencsétlenkedés után elmegy tőle a kedve és onnantól csinálja csak a pasi, ő majd kritizál, instrukciókat ad és sürget, mert ért hozzá.

2023. okt. 6. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!