Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Hogyan viszonyultok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Hogyan viszonyultok egy "férfiasabb" érdeklődésű nőhöz?

Figyelt kérdés

Sosem érdekeltek a tipikus női dolgok, inkább az autók, barkácsolás stb, ami megfog. Elég sok mindent meg is tudok csinálni itthon, "hobbiszinten". Úgy vettem észre, hogy ez nem igazán imponál a környezetemben a férfiaknak, noha mindig mondják, hogy "talpraesett" vagyok. Miért lehet ez?

Ettől függetlenül egyébként eléggé nőiesen öltözöm, szóval nem ez lehet a probléma gyökere.

2023. okt. 5. 21:39
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
61%
IMÁDNÉK, egy horgász - vadász - lövész csajt!!! :)
2023. okt. 5. 21:45
 2/23 anonim ***** válasza:
85%
Hát jól ellenék veled az biztos!
2023. okt. 5. 21:46
 3/23 anonim ***** válasza:
97%
Engem ez nem zavar, de megértem, hogy egyeseknek ez pont olyan, mint fordítva a nőies férfiak.
2023. okt. 5. 21:50
 4/23 anonim ***** válasza:
68%

Nekem is tetszene egy ilyen nő: kreatívak, logikusabb gondolkodásúak, tehát a férfiagy működéséhez jobban hasonlító a viselkedésük ezen nőknek, ami a mai világban szerintem eléggé hasznos.

Van egy munkatársnőm, aki hasonló.

2023. okt. 5. 21:50
 5/23 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem jó párost alkotna egy szub pasival. :)
2023. okt. 5. 21:59
 6/23 anonim ***** válasza:
74%

Hát lehet nincsenek olyan pasik a közeledban akik pl maguk szereleik az autójukat. Egyre ritkább, a pávaság megy. :D

Én sem vagyok nagy szerelő, de most pl újraépítem az autóm mert lezúztam.. 😂

2023. okt. 5. 22:00
 7/23 anonim ***** válasza:
76%
Már az bajos, hogy az érdeklődési köröknek nemeket adsz.
2023. okt. 5. 22:08
 8/23 anonim ***** válasza:
10%
Ha szereted a focit és a Star Warst is, akkor igazi főnyeremény lehetsz.♥️🙂
2023. okt. 5. 23:03
 9/23 anonim ***** válasza:
81%

7 az emberek többsége ad nekik nemeket xd.

Nekem nem volt gondom eddig emiatt...bár volt olyan, aki szerint ezért fiús vagyok.

Nőiessen öltözöm, érzelmes is tudok lenni, de emellett határozott is vagyok.

Én pl most buszt vezetek, motorozom, lőni járók. Van aki szerint a kutyám is fiús kutya🤣.

Otthon is sokmindent megcsinálok ami inkább pasis dolog.

2023. okt. 5. 23:07
 10/23 anonim ***** válasza:
65%

"az emberek többsége ad nekik nemeket xd"

Én örülök annak, hogy olyan emberek vesznek és vettek mindig körül, akik sokféle embert ismernek a való életben, így nem tátott szájjal, lefagyott aggyal nyugtázzák, hogy kinek mi a hobbija, érdeklődési köre.

Ikszdé.

2023. okt. 5. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!