Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőknél be lehet indítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknél be lehet indítani kémiát, vonzalmat humorral és figyelmességgel?

Figyelt kérdés

Egy tanfolyamon megismerkedtem egy igazi csinos kicsit cicababás lánnyal, tényleg nagyon vonzó.

Utóbbi időben sokat beszélgettünk, hihetetlen imádja a humorom stílusom, eszemet és a figyelmességemet.

Mindig agyon neveti magát mikor velem van, nehéz életen megy át és most nagyon figyelek rá és ez jól esik neki, viszont sajnos így utalt rá hogy nem vagyok vonzó számára valóban ő egy nagyon vonzó nő én meg nem vagyok vonzó, 6 éve nincs már nő az életembe, pedig keresem. Ha türelmes vagyok ki tud így alakulni vonzalom?

2023. okt. 3. 12:52
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
70%
Ha nem vagy fèrfi is, semmi esélyed.
2023. okt. 3. 12:54
 2/20 anonim ***** válasza:
83%
Sajna nem... nekem is van egy nagyon jó haverom. Imádom a stílusát, humorát jellemét, de annyira sajnálom hogy nem néz ki jól, mert tökéletes pasi lenne.. Csak az a nyamvadt külső alacsony kopasz pocakos
2023. okt. 3. 12:55
 3/20 A kérdező kommentje:
1. Igen nem vagyok férfias de nagyon jól érzik magát a nő velem... olyan nincs hogy megszeretés ezek miatt?
2023. okt. 3. 12:56
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs benned ferfi habitus potencia tűz kemia "vadász fíling", akkor hiaba erzi veled jol magát ha nem vonzod.
2023. okt. 3. 12:57
 5/20 anonim ***** válasza:
96%
Nem, ez csak egy járulékos attribútum. A elsődleges vonzalmat a testiség váltja ki.
2023. okt. 3. 13:09
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Szia . A kémia vagy megvan az első pillanattól kezdve vagy nincs. Nekem 20 éven keresztül férfiként a legjobb barátom volt , szinte a bátyám. ( sajnos pár hónapja egy szerencsétlen baleset következtében elveszítettük ) Soha nem tekintettük egymásra más szemmel mint baráti . A hölgy akiről írsz kérdező véleményen szerint egy tiszta barátságot táplál irányodba és nem többet . … és ez nem feltétlenül rossz . Szerethet nagyon téged de mint egy embert / mint egy testvért ..A kémiát viszont nem lehet csak úgy befolyásolni .. az vagy dolgozik ,vagy sem.
2023. okt. 3. 13:22
 7/20 anonim ***** válasza:
82%

A kémia szerintem elősorban nem (csak) külső függvénye, mert néha az ember olyanhoz kezd el vonzódni akihez korábban nem gondolta, hogy fog. Vagy ellenkezőleg néha azzal nem alakul ki, aki mondjuk pont az eseted. Nem hiába kémia a neve.

De azért kell a külső is. Ha 0 dolog van benned ami tetszik neki, akkor az nehéz lesz.

2023. okt. 3. 13:28
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát lehetne ezt tudományosan megmagyarázni, de sima hétköznapi helyzetek és tapasztalat alapján: Nem.

Ha megismerték egy férfit, akármilyen kereteken belül, nálam rögtön kialakul, hogy miujsag van. Ha nem vonzó számomra mint férfi, de jól érzem magam vele, és kedvelem, akkor egy haveri, baráti viszonyra tökéletes, de ennyi. Nálam ez még sosem alakult át.

2023. okt. 3. 13:53
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Sőt mondom egy még polgárpukkasztóbb dolgot. Ha ez a pasi elkezd dolgozni azon, hogy hátha jobban megkedvelem, beleszeretek stb. holott egyértelmű, hogy nem vonzódok hozzá, az egy idő után inkább kiábrándító és idegesítő lesz.

8as voltam

2023. okt. 3. 13:56
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs esély

F/54

2023. okt. 3. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!