Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi nagyon figyelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi nagyon figyelmes akkor lehet hogy tetszem neki?

Figyelt kérdés
Akár csak ha hummogok kérdezi hogy mi van, ha valamit csinálok mindig kérdezi hogy van e szükségem segítségre. Múltkor amikor egy szomorú filmet neztu k csak szipogtsm és már kérdezte hogy minden oké meg kell e zsepi... Szóval ja nem tudom az is lehet hogy csak nagyon kedves 23 évesek vagyunk

2020. febr. 24. 18:34
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Biztos bejössz neki,ha neked is tetszik jöjjetek össze.
2020. febr. 24. 18:39
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
szerintem ha időt tolt veled akkor tuti bejossz neki
2020. febr. 24. 19:15
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
Lehet.
2020. febr. 24. 20:31
 4/7 anonim ***** válasza:
78%
IGEN!
2020. febr. 24. 20:53
 5/7 anonim ***** válasza:
78%
Vagy csak alapból ilyen.
2020. febr. 24. 21:50
 6/7 anonim ***** válasza:
71%

Helyzettől függ, amiben vagytok, meg hogy mennyi időt töltötök együtt.

Párom is udvarias minden nővel, nála ez az alap: kinyitja az ajtót, lesegíti a kabátot, étteremben előre megy, átadja a helyét, stb. Ami egyébként természetes lenne, csak ezek ma már nagyon kiveszőben vannak a viselkedéskultúránkból.

2020. febr. 25. 08:49
 7/7 anonim ***** válasza:
54%
Az előttem válaszolók válaszait jónak találom. Mindegyik válasz igaz lehet. Én azt mondom, hogy kezdjetek együtt szórakozni. Jól sülhet el.
2020. febr. 26. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!