Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ennyire sok felszíne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyire sok felszínes ember akinek ilyen nagyon számít a külső?

Figyelt kérdés
Több ilyen főleg nőt ismerek akiknek szinte csak a külső, saját maga külseje is, ezen jár az esze egész nap.. de a párkeresés terén is szinte a tökéletes külsejű férfit keresi..
2023. okt. 3. 08:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz a felszínes nőkkel. Foglalkozz azokkal, akiknek te is bejössz.
2023. okt. 3. 10:34
 12/17 anonim ***** válasza:
Tovabbra is kerdeses, hogy miert foglalkozl ezekkel a nokkel? Rajtuk kivul nem letezik mas?
2023. okt. 3. 10:49
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk az, hogy főleg a nők lennének ilyenek, nem feltétlen gondolom, hogy megáll, de ez most lényegtelen.

Azért (is) van sok felszínes ember, mert egészen kicsi koruk óta azt látják, hogy a külső a minden. Még a tök ártatlan rajzfilmekben is a jó szereplő mindig gyönyörű, a rossz meg csúnya. Aztán a média is azt sulykolja, hogy a külső a minden. Oké, egyre több helyen feltűnik ennek az ellentéte is, elmondják pár reklámban, hogy akkor is lehet szép a hajad, akkor is lehet divatos ruhád, ha 100 kiló plusszod van, vagy éppenséggel vaságyastól vagy 30 kiló, aztán a következő "műsorban" meg kibeszélik, hogy melyik sztárnak mekkora a s.gge, és hány kiló felesleg van rajta. Az Instagram-jelenség főleg káros ilyen szempontból az emberek értékrendjére. Az számít, aki "tökéletesen" néz ki, az ér valamit, akinek ezernyi lájkja van, stb.

Egyszerűen mindenhonnan azt látja az ember, hogy még ha van is, aki azt állítja, hogy nincs így, döntő többségében a felszín a lényeg.

Amikor gimisként arról beszélgettünk, hogy ki milyen barátnőt szeretne, kb. hülyének néztek, mert nem azt mondtam, hogy szőke nagy mellűt jó fenékkel, hanem azt, hogy olyat, akivel jókat lehet beszélgetni, okos, és akivel igazán szeretjük egymást. Oké, engem nem könnyű befolyásolni, de sajnos a többséget igen, mert ugye meg akar felelni a környezetének, és ez bizony a magánéletükre, és az értékrendjükre is kihat.

2023. okt. 3. 11:21
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

10

Dagadt vagyok, ronda, pattanásos, de a lelkem szép, kedves is vagyok, randizunk?

Nem? Felszines vagy😔

2023. okt. 3. 13:43
 15/17 anonim ***** válasza:
Én nőként nem éppen ezt látom, ismerek pl. jó sok modelt és ők aztán leszarják a külsőt, csak a pénzre mennek.
2023. okt. 3. 16:04
 16/17 anonim ***** válasza:
15-igen, mert ők nem felszínesek.
2023. okt. 3. 22:09
 17/17 anonim ***** válasza:
De akikkel együtt vannak, azok.
2023. okt. 3. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!