Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feltétlen le kell adni egy embernek az igényeit?
Nálam nem működne, mert én nem külsőre keresek, aki meg igen, az felszínes. Azért mondják neki, hogy ne csak hosszúhajú szőke 50kilós tinilányokat húzzon jobbra, ne legyen felszínes, csak utóbbit nem mondhatják, mert az sértés. Amikor két pasi arról beszélt, hogy alt f4, mikor meglátott valakit(néztem az appot), én is tanácsoltam, leszóltak. Azóta egy sokkal kevésbé szép nő a felesége, mint a csaj, aki nem kellett neki, de boldogok. Nem érzi, hogy lentebb adta volna, egyszerűen megszerette, mert neki való volt, csak az elején még nem tudta, hogy ez így működik.
Szóval van az réteg, aki felszínes, és ahelyett mondják neki, hogy ne sértsék meg.. Felszínes lehetsz akkor is, ha pl csak dokik vagy katonák kellenek, vagy ha csak 178 cm +os pasi.
Nálam sáv van mindenben, csak szélsőség ne legyen, de még így sem jön a szerelem, az érzés iránti vágyból meg nem tudok lentebb adni. Pár szerencsétlen azt hiszi csak "top" pasik kellenek nekem, ők ismeretlenül is beszólnak, majd megmutatom egy exem.. Nekem az érzés kell, a szerelem érzése, próbáltam lentebb adni és nem ment, inkább egyedül, mint nélküle.
Én nem adtam le, inkább egyedül maradtam.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!