Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Feltétlen le kell adni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feltétlen le kell adni egy embernek az igényeit?

Figyelt kérdés
Szerintem ez negatív mert gátolja az embert a fejlődésben. Legyen az külső, tudás, anyagiak akármi. Lehet az ember egy 10-es skálán 3-at üt meg de feldolgozhatja magát 6-7 pontra is a lehetőségeihez mérten, amiket a természettől kapott. Miért elégedjen meg az ember egy csóró, buta, kövér partnerrel amikor elérheti hogy többet keressen, több tudása legyen és átalakítsa a testét vonzóbbá? Na ugye.
2023. okt. 3. 02:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
18%
Fogsz még sírni az olcsóbb phasz után.
2023. okt. 3. 06:31
 12/20 anonim ***** válasza:
80%
Bármilyen elvárásod lehet, viszont a kereslettől függ, mire van lehetőséged. Az emberek többsége eleve igyekszik a számára legjobbat választani.
2023. okt. 3. 07:53
 13/20 anonim ***** válasza:
34%

De mi van akkor ha valakinek pont a csóró, túlsúlyos tetszik? Akkor igénytelen vagy mi van? Szerintem akkor nem felszínes, mást is lát benne, mint pénztárcát, vagy két lábon álló lexikont.

Aki általában azzal dobálódzik, hogy inkább egyedül, mint szegény, nem diplomás emberrel jöjjön össze az zuhan a legtöbbet pontosan a a diplomás és gazdagabb réteg által.

2023. okt. 3. 08:09
 14/20 anonim ***** válasza:
69%

"Aki általában azzal dobálódzik, hogy inkább egyedül, mint szegény, nem diplomás emberrel jöjjön össze az zuhan a legtöbbet pontosan a a diplomás és gazdagabb réteg által."

Miért zuhanna, ha számára nem lenne kielégítő egy közös élet így? És képes egyedül is élni megalkuvás nélkül. Ebben mi lenne ugyan a zuhanás?

Én pl. nem találtam meg a legfőbb igényeimnek megfelelő férfit. De ettől még nem dőlök bele a Dunába.És nem is kesergek rajta. Egyedül sem unalmas és élhetetlen az életem. Elég független típusú vagyok, nem létszükséglet számomra egy másik ember jelenléte az életemben. Egy megalkuváson alapuló kapcsolatban megfulladnék szószerint. Nekem inkább ez lenne zuhanás, de nagyon.

2023. okt. 3. 08:41
 15/20 anonim ***** válasza:
51%
Egyáltalán nem megalkuvó kapcsolatról írtam. Olyan emberekről se, akik megvannak egyedül. Szövegértés megy #14?
2023. okt. 3. 08:53
 16/20 anonim ***** válasza:
33%

"Lehet az ember egy 10-es skálán 3-at üt meg de feldolgozhatja magát 6-7 pontra is a lehetőségeihez mérten, amiket a természettől kapott. Miért elégedjen meg az ember egy csóró, buta, kövér partnerrel"

Erre reagáltam egyébként, hogy van, akinek megfelel a csóró, buta, túlsúlyos ember. Ráadásul ha a kérdező azt írta hogy az ember feltornázhatja magát jobb szintre, akkor a csóró, buta, kövér ember miért nem teheti meg? Nem értem sehogyse.

Van kettő kövér barátnőm, mindkettőnek nagyon szép arca van és mindkettő nagyon kedves, igaz nem diplomásak, de nem is ökrök.

Miért van az, hogy zsigerből az összes nem diplomás, kövérebb, szegényebb réteg általánítva van?

Előítéletetesek, felszínesek az emberek nagyon, ennyi.

2023. okt. 3. 09:01
 17/20 anonim ***** válasza:
53%
Ha bármilyen partnerről azt gondolja valaki, hogy kövér, buta, csóró, az eleve gáz, mert a partnernek az a lényege, hogy szeretetben legyenek együtt, ami ilyen gondolatok mellett nyilván nem fog teljesülni. Azért ennyire ne tárgyiasítsuk már a párkapcsolati témát.
2023. okt. 3. 09:27
 18/20 anonim ***** válasza:
53%
17. Na igen.. mennyire szeretheti az embereket az aki ilyeneket ìr.. mit fog a gyerekének àtadni ha lesz. A gonosz embereket nem szeretik es senki sem marad meg mellettuk akkor sem ha szepek..
2023. okt. 3. 10:14
 19/20 anonim ***** válasza:
53%

"Aki általában azzal dobálódzik, hogy inkább egyedül, mint szegény, nem diplomás emberrel jöjjön össze az zuhan a legtöbbet pontosan a a diplomás és gazdagabb réteg által."

Pontosan az a megalkuvás, ha összejön olyan emberrel, aki nem felel meg az igényeinek. De ugye véletlenül se maradjon egyedül, ezért leadja az igényeit.

Az más eset, ha vonzódik csóró, kövér emberhez.

2023. okt. 3. 12:41
 20/20 anonim ***** válasza:

13. 16. 17. 18.

Na végre!!!

2023. okt. 3. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!