Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők írnátok a pasinak fél év után, pasik ti hogy fogadnátok?
Tavasszal találkoztunk külföldön, de nem volt semmi csak egymásramosolygás, egy két szó..a srác átküldött egy videót emailbe.
Aztán bejelöltem face-n, majd ő rám írt, na ebből nem lett hosszú beszélgetés mert egyszer csak már el se olvasta amit írtam. De előtte szivecske, smile-k áradata tőle... most lesz a szülinapja, gondoltam felköszöntöm de úgy hogy elmondom hogy nagyon szimpatikus, azóta is eszembe jut. Vagy hagyjam? Nem akarok tapadni rá, de minek írt rám anno ha nem érdekeltem....
Felnőttek vagyunk, még ha gyerekes is a sztori..
"mert egyszer csak már el se olvasta amit írtam"
Önbecsülésed nincs? Nem kellesz neki!
én is hasonló sztoriban vagyok nőként, volt mikor napi kapcsolatban voltunk, majd lelépett 5 hónapra, és mintha nem telt volna el ennyi idő, rögtön irtam neki, majd mikor én keresem nem válaszol, vagy egyáltalán nem válaszol, volt hogy egy hétig úgy irtunk egymásnak, hogy nonstop nem telt el max 10 perc egy üzenetküldés között. Én nem nyomulok nem alázkodok meg, ha akar valamit majd jelentkezik, ha nyomulsz akkor nyeregbe érzi magát. ...
és ne elégedj meg akárkivel, a legjobbat érdemeljük :-)
amikor kellesz egy pasinak kapar érted és megy mint egy tank...
NEM FORDITVA kell, hogy legyen!!!
ha nem lép, nem ir, nem válaszol akkor egyértelmű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!