Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, vagy Hölgyek! Azt kérdezné.m, hogy mennyire fogadnátok el egy 29 éves férfinál, ha az utóbbi egy évben voltak beteges dolgai ami szexuális jellegű?
Szóval pl ismerkedtek és elmond magától pár dolgot ami beteges lehet. Előtte egyáltalán nem volt ilyen és már most sem akar olyan lenni. Elfogadnátok ha van egy fél éves mélypont?
Vagy mivel ezt megtette örökre elitélnétek?
Hát ezt tudom, de beteg dolgokra kell gondolni. Nem irom ide ki mert akkor törlik vagy az lesz, hogy kamu vagy csak leoltanak.
(De nyilvan nem olyan jellegű, hogy bűnt követtem el, erőszakoltam, állattal csináltam vagy pedofil dolgot tettem volna)
Szóval ne ilyenre gondoljon senki.
Igazából semmi ilyen.
A "példa" fogalmát ismered? Írhattam volna a felcsatolhatós szexet miközben pizzaszeletekkel verdesed a másik mellkasát, tökmindegy.
Amíg itt rejtélyeskedsz addig nem lehet érdemben válaszolni.
1 semmi hatással nem lesz az életedre vadidegen ismeretlenek véleménye
2 így végképp nem lesz normális válasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!