Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, hol a határ a rámenőss...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hol a határ a rámenősség és a zaklatás között?

Figyelt kérdés
Mennyire várjátok el, hogy egy srác kitartó legyen udvarláskor?

2023. szept. 30. 22:55
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
66%

19, tudjuk, csak az állkapocs, meg a magasság számít. Egy csúnya férfinek az igen is nemet takar, a jó pasinak meg a nem is amúgy igen, csak a nő se tud még róla.

Had legyen már másoknak más véleménye a világról, te úgyis tudod mi az egy és örök igazság.

Amúgy, a 18-as se zárta ki, hogy vannak hülyék. Lehet te azokat jobban ismered és így, a te életedben teljesen más realitás.

2023. okt. 1. 14:01
 22/26 anonim ***** válasza:
65%

Hát pedig a külső jelenti a határt.

A 160cm-es, kövér, kopaszodó, csálé fogú férfitől minden zaklatásnak minősül, míg a 185+cm magas, jóképű, dúshajú, izmos sráctól pedig flörtölés, rámenősség lesz. Bár az ilyennek nagyon nem is kell rámenősnek lennie, akkor is megkapja amit akar.

Az első pasi már akkor vissza lesz utasítva, amikor csak elkezdi megközelteni a nőt, sőt lehet el sem jut hozzá, mert a csaj inkább időben "elmenekül", még csak vissza sem kell utastani szóban...

2023. okt. 2. 08:39
 23/26 A kérdező kommentje:

Kicsit elkanyarodtunk a témától. Fériak és nők sem azonos eséllyel indulnak, persze, hogy számít a kinézet. A kérdés tényleg az, hogy mi az amit még megtehetünk és mi az, ami már zavaró, a nem egyértelmá helyzetben. Az továbbra sem kérdés, hogy a nyilvánvaló elutasításnál tovább kell lépni.

- Mi a helyzet akkor ha kitérő válaszokat kap az ember?

- Mi a helyzet akkor, amikor nem mond a másik nemet, csak épp nem ér rá, több alkalommal sem?

- Mi a helyzet akkor ha nem válaszol? Érdemes újra próbálkozni? Hány alkalommal?

- Zaklatás lehet-e, facebook/insta like/dícsérő komment?

2023. okt. 2. 21:21
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha kitérő választ ad, vagy feltűnően nem ér rá a másik, az már jellemzően nem. Nem árt ezt tiszteletben tartani, észrevenni. De, amíg a konkrét nem, nem hangzik el, szerintem nem zaklatás. Tény, hogy először az ember ilyen finoman próbálja elhajtani a másikat, de, innen láttam már megfordulni a helyzetet. Ha nagyon zavarod a lányt, úgyis elhajt egyértelműbben is.

Ha kerül, nem válaszol egyáltalán, az nagyon nem, ott szerintem meg kell húzni a határt. Ha valaki direkt kerül, de te ragadsz, az már erőssen határon van zaklatás ügyileg. Egyszer még érdemes írni valamit, hátha csak elfelejtett, de annál több felesleges, sőt egy ponton szerintem kifejezetten átcsap zaklatásba, illetve ez a de csak próbáljuk meg, hidd el én ilyen, olyan vagyok, (vagy épp) annak az ellenkezője, nem tudod mit szalasztasz el, stb. már szörnyen kellemetlen és szintén erősen zaklatáshatáron van.

A like semiképp nem zaklatás. A komment megint más tészta, mert nem mindegy milyen és az mennyire érdekli, zavarja a másikat. De itt is él, hogy, ha leszedi, eltünteti, vagy szól, hogy ne, onnantól mindenképp zaklatás szerintem.

2023. okt. 2. 21:52
 25/26 anonim ***** válasza:
12%
#23 Az összes kérdésre az a válasz, hogy ha jól nézel ki, akkor nem zaklatás; ha nem nézel ki jól, akkor zaklatás.
2023. okt. 3. 07:48
 26/26 anonim ***** válasza:
85%

De, akkor is zaklatás, ha jól néz ki az illető! Ha egyszerűen nem ért a szóból és a visszautasítás ellenére is nyomul tovább kéretlenül, akkor bizony az zaklatás, teljesen mindegy hogy hogyan néz ki az illető.

Tök jó lenne, ha nem akarnátok mindenki helyett eldönteni, hogy neki mi az, ami már túl van a határon és minősül zaklatásnak..

2023. okt. 3. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!