Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti mit csinálnátok akkor a számotokra egy vonzó nő akarna többet, de 15 - 20 évvel fiatalabb?
Tényleg nem mindegy az ember kora. Nekem egészen friss élményem van ezzel kapcsolatban. Nemrég talált meg itt az oldalon egy 17 éves lány, én meg 35 vagyok, szóval 18 év van köztünk. Nálam ez már nagyon a határeset volt, először nem is akartam vele foglalkozni, de aztán belementem, hogy találkozzunk. Először nagyon előadta magát, hogy ő milyen komoly lány, de aztán elkezdett nagyon komolytalanul viselkedni.
Szóval nekem ez volt az első ilyen élményem, de így levonva a tapasztalatokat, többet nem kezdenék ilyen fiatal lánnyal akárhogy is néz ki.
Persze ő még tényleg nagyon fiatal volt. Nyílván más az ha én 55 lennék, a nő meg mondjuk 37-40.
Nem mindegy milyen korúak az illetők.
Ha most 40 lennék és egy 20-on éves csaj akarna tőlem valamit azért az eléggé gáz lenne szerintem, 50 évesen viszont lehet már okés lenne egy 30-35 éves nő.
30 évesen meg nyilván nem megy bele az ember egy 15 évessel semmilyen kapcsolatba, de még egy 20 évessel sem szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!