Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok ha kiderülne hogy akivel randiztál nő mással is randizni fog?
Nem alap, ha csak kétszer randiztak, ha már túl vannak pl. 5 randin, akkor oké igazad adott neked kettes, de ha még érzések se alakultak ki, csak tetszik, nincs megbeszélve, hogy együtt lesznek, akkor miért ne randizna mással?
Két idegenről van szó, mi már két randi? Majd ha túl lesznek több randin majd akkor eldonti, hogy ki a befutó. Az a buta, aki egy emberre koncentrál már az első randi után aztán meg hoppon marad, mert mégse jól alakultak azok a randik (akár még 1 hónap intervallumban is)!
Jajj 2. Mindenki versenyeztet, csak nem mondja ki. A kérdező randipartnere még őszinte is volt, noha nem lett volna kötelessége.
Én is nőként miután 1-2 alkalommal befürödtem, mert időt és energiát pocsékoltam idiótákra, már párhuzamosan többel ismerkedtem és sokkal jobb volt így.
Semmit. Randizgatnék én is.
Legalább őszinte
Én mondanám, hogy köszi, akkor részemről tárgytalan. Nem versenyzek senkivel.
Ilyen formán nem érezném azt, hogy bármit is vesztettem. Még örülnék is, ha idejében kiderülne, hogy ilyen típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!