Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csinálnátok ha kiderülne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok ha kiderülne hogy akivel randiztál nő mással is randizni fog?

Figyelt kérdés
Badoon megismerkedtem egy lánnyal, tök jól elvoltunk meg minden kétszer randiztunk is igaz csók még nem volt a nő szeretne többször is találkozni, viszont mikor rákérdeztem hogy esetleg van másik is, akkor azt mondta hogy igen van egy másik szimpatikus férfi is akivel találkozik majd lehet...
2023. júl. 19. 15:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Semmit, én is randiznék másokkal.
2023. júl. 19. 15:34
 2/11 anonim ***** válasza:
58%
Őt hagynám és randiznék tovább másokkal. Versenyeztessen mást, ha valakivel elkezdek randizni akkor kizárólag rá figyelek, szerintem ez alap.
2023. júl. 19. 15:51
 3/11 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem addig amíg nincs kimondva hogy exkluzív és kizárólagos a kapcsolatotok addig mindenki azt csinál amit akar. Még csókig se jutottatok el, mégis mit vársz, apácaszerződést?
2023. júl. 19. 16:03
 4/11 anonim ***** válasza:
74%

Nem alap, ha csak kétszer randiztak, ha már túl vannak pl. 5 randin, akkor oké igazad adott neked kettes, de ha még érzések se alakultak ki, csak tetszik, nincs megbeszélve, hogy együtt lesznek, akkor miért ne randizna mással?

Két idegenről van szó, mi már két randi? Majd ha túl lesznek több randin majd akkor eldonti, hogy ki a befutó. Az a buta, aki egy emberre koncentrál már az első randi után aztán meg hoppon marad, mert mégse jól alakultak azok a randik (akár még 1 hónap intervallumban is)!

2023. júl. 19. 16:04
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Jajj 2. Mindenki versenyeztet, csak nem mondja ki. A kérdező randipartnere még őszinte is volt, noha nem lett volna kötelessége.

Én is nőként miután 1-2 alkalommal befürödtem, mert időt és energiát pocsékoltam idiótákra, már párhuzamosan többel ismerkedtem és sokkal jobb volt így.

2023. júl. 19. 16:08
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Te is randiznál mással is, ha lenne megfelelő jelölt.
2023. júl. 19. 16:15
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Semmit. Randizgatnék én is.

Legalább őszinte

2023. júl. 19. 16:19
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
semmit, lehet ismerkedes alatt kiderul hogy megis nem o az akit keresel
2023. júl. 19. 16:42
 9/11 anonim ***** válasza:
32%

Én mondanám, hogy köszi, akkor részemről tárgytalan. Nem versenyzek senkivel.

Ilyen formán nem érezném azt, hogy bármit is vesztettem. Még örülnék is, ha idejében kiderülne, hogy ilyen típus.

2023. júl. 19. 17:11
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Van amikor én is bemondom hogy randizom mással is, amikor nincs is így. Egy nőnek sose higyj 100%-osan. :D
2023. júl. 19. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!