Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit csinálnátok, ha kiderülne az aktuális pasitokról hogy impotens?
Pár éve fennáll a probléma, dolgozunk rajta. Addig megoldom magamnak.
Nem fogom elhagyni.
Más, ha évtizedes házasság után prosztata problémák, pszichés problémák, depresszió miatt következik be. Akkor nem hagynám el.
Ha a megismerkedési fázisban, házasság előtt, akkor szakítanék.
Nem ítélném magam sem apáca életre, sem hogy az egészségem fenntartása érdekében megcsaljam.
Főleg, ha az ember víziója 2-3 gyerekkel boldog családi élet.
Hazudnak itt a nők. Engem elhagyott a barátnőm, mert impotens lettem.
37F
Sok éves komoly kapcsolatban vagyok és szeretem annyira, hogy így is vele maradjak. Most sem a szex miatt vagyok vele, ennyi kompromisszumot tudnék kötni, mert jó annyira a kapcsolatunk, hogy megérje, nem hagynám el ennyi miatt. De persze megpróbálnánk megoldani, ha lehet.
Ismerkedésnél és friss kapcsolatban viszont őszintén szólva ez kizáró ok lenne, ott még nincs egy olyan érzelmi háttér, amiért cserébe ezt bevállaljam.
Azért milyen érdekes.
A feleségem nem akar szexelni max szökőévente,de ha elhagyom vagy félre kacsintok akkor férfiként én vagyok a szemét.
De a nők lelkiismeret fordulás nélkül lelépnek és ebben az esetben ők nem szemetek.....
Pfffe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!