Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell a nőnek?
Figyelt kérdés
Őszintén! Mi az, amire vágysz? Mit vársz el egy férfitól? Mi keresel bennük?
Nyilván nők véleményére vagyok kíváncsi.
2023. szept. 30. 21:41
21/30 anonim válasza:
Te meg az a fajta aki nem szereti a nőket.
22/30 anonim válasza:
Szeretem a férfias férfiakat akik képesek udvarolni.
23/30 anonim válasza:
Mit értetek pontosan udvarlás alatt?
25/30 anonim válasza:
Hát a sétálgatás pl nem udvarlás, meg az sem hogy elmeséli mit szeret enni mit főzzek neki.
Néha meghívhat nyugodtan valahova.
28/30 anonim válasza:
Amúgy tényleg nem kötelező udvarolni.
Te biztosan találsz olyan nőt aki majd udvarol neked meg saját magának, én meg találtam olyat aki udvarol.
Én sem dühödök be azon hogy egy több diplomás jobban kereső, nagy mellű szőke cicababa kapósabb mint én. Te se akadj ki azon hogy lehet hogy 100 másikat hamarabb választanának a nők mint téged. Mert valamiben esetleg fejletlen vagy még.
30/30 anonim válasza:
A külsőn ne lovagoljunk szerintem, a pasiknak is fontos. Engem most pont ezért hagyott el a volt párom, mert hát aranyos vagyok meg szeret, mint embert, de úgy érzi, mégsem tud vonzódni hozzám annyira, mint kéne, remélte ez megváltozik, de nem. Pedig az összhang abszolut meg volt köztünk, szóval erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!